Skip to content Skip to footer

Q Club, clubul preferat de Antonia, Irina Rimes și Alexandra Stan, se redeschide

Q Club”, cel mai mare club gay din România și singurul club de profil din București, se redeschide sâmbăta aceasta, într-o nouă locație, după o pauză de trei luni.

Cu o suprafață de peste 600 metri pătrați și o capacitate simultană de peste 500 de oameni, „Q club” este amplasat în zona Tineretului din Capitală, clubul beneficiind de noi dotări tehnice de ultimă generație, printre care sisteme de sunet performante, instalații de iluminat, dar și un discoball uriaș în incintă. În plus clubul dispune de două dancefloors, dar și o scenă, rezervată pentru momente speciale care vor încinge atmosfera la fiecare sfârșit de săptămână.

Cu o istorie de peste 15 ani în viața de noapte a Bucureștiului, „Q club” s-a reinventat permanent, pornind de la club mic underground până la unul dintre cele mai mari cluburi din România. Clubul a crescut odată cu comunitatea gay din București, dar și din țară, iar evoluția sa atestă de fapt progresul comunității, care astăzi este vizibilă și prezentă în viața socială a României.

300,000 de oameni au petrecut la „Q Club” în cei 15 ani de existență printre care Alexandra Stan, Alina Eremia, Antonia sau Irina Rimes

De-a lungul timpului „Q Club” a găzduit peste 1,500 petreceri, unde au fost prezenți peste 300,000 de oameni, indiferent de orientarea sexuală sau identitatea de gen, dar și mulți artiști din afară și din România, precum Alexandra Stan, Alina Eremia, Antonia sau Irina Rimes.

De altfel, în ultimii ani, „Q Club” a devenit un spațiu incluziv și din ce în ce mai căutat, nu doar de comunitatea gay, ci și de persoanele straight, îndeosebi femei, multe dintre acestea afirmând că se simt în siguranță în club. „Q Club” este un spațiu care sub nicio formă nu tolerează homofobia, transfobia, rasismul, misoginia sau sexismul.

Costul intrării este 30 lei.

Lasă un comentariu