Skip to content Skip to footer

Răzvan Țupa și Silvia Grădinaru vin duminică la SWORDS – Spoken Word Sessions

Al șaselea episod din seria SWORDS – Spoken Word Sessions propune o după-amiază de performance-uri, muzică și proiecții multimedia cu poeții Răzvan Țupa și Silvia Grădinaru, duminică, 26 martie, de la ora 14:00, la Control Club.

Evenimentul va fi moderat de către Cosmin Perța, iar performance-urile vor fi completate de set audio-vizual semnat de Guidance.

Biletele pot fi achiziționate în avans, la prețul de 30 de lei, online prin Eventbook.ro și în rețeaua partenerilor Eventbook.

SWORDS – Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia, cu frecvență bilunară, la Control Club (Constantin Mille, 4).

Răzvan Țupa vine cu poezia în performance din 2001, când a debutat cu „Fetiș”. Este autorul întâlnirilor „Poeticile cotidianului” și în 2022 a publicat „Poetic.relația grafică” (desene și selecție de Ioana Miron) și „poetic.interfața sonoră”. Răzvan realizează selecțiile @citEștioficial pentru Aleph News.

Silvia Grădinaru e din Câmpina. Copywriter și poetă. A luat parte cu poezie în performance la festivaluri în orașe precum București, Brașov, Timișoara sau Bruxelles. Din 2018, ține cursul interdisciplinar de creative writing „Poetry and Advertising” în România, dar l-a ținut și pentru Poetry School în Londra.

Un proiect audio-vizual experimental și de avangardă, Guidance este un joint venture artistic între Marius Copel (EISM) și Iulian Morar (IM Pulse), cu o libertate creativă fără norme, convenții și tipare impuse.

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut o instalație poetică multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Seria de evenimente SWORDS – Spoken Word Sessions este organizată de Control Club și Liveland. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar.

Foto: Andrei Mușsat

Lasă un comentariu