Skip to content Skip to footer

Reeluri & TikTok-uri pe care nu vrei să le ratezi din ultima lună

Dacă ai senzația că toate clipurile amuzante de pe internet s-au postat, văzut și sharuit în masă deja, iată selecția Happ.ro de două reeluri și două tiktok-uri postate în luna octombrie, pe care o să vrei să le trimiți tuturor prietenilor.

Umorul de pe internet s-a dezvoltat în moduri în care nici nu putem să începem să înțelegem, dar un lucru a rămas constant încă de la începuturile YouTube-ului, sau de când oamenii obișnuiau să-și forwardeze faze tari pe mail. Care este acela? Gagurile în care se cade, animalele hazlii, copiii mici sau, uneori, toate trei deodată. Această compilație este un omagiu pentru ceea ce ni se părea amuzant în 2009, dar actualizat pentru momentul prezent.

Proaspăt scoase din cuptor (postate în octombrie 2022), dar nemuritoare, vă prezentăm un mini-For You Page personalizat, pe care l-am încropit special pentru cititorii Happ:

1. Nu râdeți de ponei, she’s trying her best

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEMEZAR (@memezarx)

2. Cu toții știm o Giulia…

@antonellamollica2.0 #giulia #lasciamistare #perfavore #accarezzare #oca #ocaguardiana #duck #ognigiorno #aiuto #help #perche #fattoria #goodmorning #smile #friend #amici #animals #crazy #morsi ♬ suono originale – Antonella Mollica

3. În curând vor face sport olimpic din practica asta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEMEZAR (@memezarx)

 

4. Nimic mai amuzant decât un bebeluș depășit de situație

@maddisonolsen111 Its the ‘thank you’ for me #mumtok #momtok #baby #fyp #toddler ♬ original sound – Lexi Kidd (Hardman)

Lasă un comentariu