Skip to content Skip to footer

Robbie Williams a „electrizat” publicul european prin aparițiile sale „flashy” și pline de energie

Robbie Williams, cel mai mare entertainer al momentului a încheiat cu brio turneul din Europa, urmând să mai concerteze pe 3 iunie la București, la Summer in The City.

Biletele la Summer în the City, cel mai așteptat festival al verii din București, sunt disponibile pe SummerCity.ro și IaBilet.ro în varianta de day tickets, dar și că abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile, în funcție de preferințe. Prețurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1.679 lei pentru categoria VIP.

„Aș vrea să mulțumesc band-ului meu, echipei, dansatorilor, tuturor celor din spatele scenei care au muncit neobosiți, zi și noapte pentru a face acest turneu posibil, dar mai ales vouă, publicului meu care ați participat activ într-un număr foarte mare și mi-ați oferit tot sprijinul vostru! M-am bucurat de unul dintre cele mai frumoase turnee ale carierei mele, îmi va lipsi Europa! Abia aștept să vă revăd în vara la show-urile outdoor, în Australia și Asia la finalul anului! Până atunci, vă mulțumesc, vă mulțumesc, vă mulțumesc!”, a declarat artistul.

Robbie Williams a început turneul de promovare în februarie 2023 în Germania, continuând cu show-uri în mai toate capitalele Europene. Solistul a promovat cel mai recent album al sau, lansat anul trecut în luna septembrie. XXV este o compilație care include hit-urile clasice, acum reorchestrate, ce marchează 25 de ani de carieră solo.

Cu outfit-uri de scenă „glam and glitz”, un stil „dandy-punk” și „pop-baroc” cu influențe „rock eclectic”, celebrul artist a „electrizat” publicul prin aparițiile sale „flashy” și pline de energie!

Stilistul artistului a combinat elemente street wear cu haine glam în ținutele de scenă ale starului internațional. Hainele reflectă un „golden age” al modei masculine cu influențe din lumea grunge a străzii, în outfituri câștigătoare ca și când scena ar fi un ring de box, în care Robbie Williams este campionul.

„Stilul meu s-a îmbunătățit de-a lungul timpului, pentru că nu am fost niciodată interesat de modă, nu era o preocupare în anii ’90. Purtam combinațîi din denim, jachetă și o pereche de jeans baggy, un T-shirt și pantofi sport Adidas sau Nike. Iar modă, de când m-am căsătorit, a devenit foarte importantă pentru soția mea, deci importantă și pentru mine. Stilul meu este scump, mult prea scump, și nu ar trebui să fie așa, dar iubesc hainele. Dacă m-ai fi întrebat acum 15 ani ce cred despre fashion, ți-aș fi spus că este o prostie și nu-i văd necesitatea, iar acum sunt complet materialist și cred exact opusul”, a declarat solistul pentru jurnaliștii din România, prezenți la show-ul de la Berlin.

În vârstă de 49 de ani, Robbie Williams a mai declarat jurnaliștilor români care l-au intervievat că în viitor și-ar dori să învețe să cânte la saxofon și să lanseze un album, iar că în prezent se dedică total soției Ayda Field și celor patru copii (Theodora, Colette, Charlton, Beau) face acte de filantropie și că este interesat de problemele Planetei.

El a transmis un mesaj românilor pe pagina de Facebook D&D East Entertainment în care a salutat publicul și a promis că „vom face împreună un party și mai reușit anul acesta”.

Lasă un comentariu