Skip to content Skip to footer

Robin and the Backstabbers vin vineri în club Quantic

Trupa Robin and the Backstabbers cântă piese de pe „Bacovia Overdrive” în concert la Quantic, pe 17 martie, de la ora 20.00.

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul „Graceland” al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să cucerească scena de muzică alternativă din România cu melanjul de rock eclectic și versuri moderniste, criptice.

Epilogul trilogiei Bacovia Overdrive, „Vladivostok”, a fost lansat în noiembrie 2019 printr-un concert la Arenele Romane din București și a fost precedat de trei cântece: De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine „Vladivostok 2” – cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi. Dintr-o noapte pe deal, cu satul în flăcări văzut în depărtare, vine cântecul „Tarantella” (O casă, cândva) – cu un videoclip realizat de Horia Cojan despre portalurile energetice din Munții Bucegi. Iar de la Sfârșitul Lumii și al Tuturor Lucrurilor vine „Mecanicăfină” – dansul peste ruine și peste amintirile ruinelor și peste amintirile amintirilor pe care îl vei dansa și tu, cândva, într-un alt oraș, într-o altă lume.

Bilete:

  • 65 lei – earlybird în limita a 50 de bilete
  • 80 lei – acces general – presale – până pe 16.03.2023 inclusiv
  • 100 lei – acces general – doar în ziua evenimentului, online și la intrare

Lasă un comentariu