Skip to content Skip to footer

Rockabella lansează „Invulnerabili”

Rockabella lansează cel de-al treilea album de studio – „Invulnerabili” printr-un concert-eveniment pe 9 decembrie la club Control, avându-i ca invitați speciali pe Leyah, Muse Quartet și Paolo Profeti.

Trupa îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă.

„Am scris albumul ăsta prin poate cea mai complicată perioadă a vieții noastre. Anii de pandemie au fost doar un fundal distopic pentru mișcările tectonice din viața noastră. Dar iată-ne aici, pe partea cealaltă a acestor mișcări, cu o colecție de cântece pe care le iubim din tot sufletul și pe care suntem recunoscători și fericiți că le putem împărtăși cu voi.”

Teodora Moroșanu, solista Rockabella 

„(…) Cu toții suntem vulnerabili. Să fii viu înseamnă să fii vulnerabil. Să ai relații cu oameni, să iubești! Nimic nu-ți arată punctele slabe mai clar ca dragostea. Creștem cu ideea că să fim vulnerabili înseamnă să fim slabi. Că lumea are ceva cu noi și dacă le dăm voie, oamenii or să ne facă rău. Ne petrecem viața ridicând ziduri care să ne protejeze. Ne petrecem viața încercând să devenim invulnerabili.  ” mai declară Teodora Moroșanu, solista Rockabella.

Biletele pentru concertul de lansare sunt disponibile aici.

Albumul a fost prefațat de single-ul cu același nume. Pentru videoclipul cântecului Invulnerabili, Rockabella au creat un spațiu în care oamenii să-și poată exprima creativitatea. Au amenajat în studioul lor un loc de joacă în care apropiați ai trupei – muzicieni, artiști, comunicatori și creatori – au ascultat în premieră noul single și, inspirați de muzică, au ales o formă de artă prin care să își exprime gândurile și emoțiile. Videoclipul este un colaj din aceste momente.

Pentru că își doresc să fiaproape de cei vulnerabili membrii Rockabella au decis să organizeze o licitație cu obiectele create de participanții la videoclipul „Invulnerabili” în timpul filmărilor.

Fondurile strânse în urma licitației vor fi donate către Asociația Aluziva, care vine în sprijinul familiilor defavorizate, contribuie la crearea unei biblioteci pentru copiii din Institutul Oncologic Fundeni, facilitează accesul la educație etc. Cei care vor să intre în posesia unei lucrări pot licita aici.

 

Rockabella înseamnă:

Teodora Moroșanu – voce

Bogdan Diaconeasa – bass

Ștefan Mustață – chitară

Alina Horez – vioară

Bogdan Moroșanu – tobe, producție muzicală

 

Lasă un comentariu