Skip to content Skip to footer

Rockstarul LP (Laura Pergolizzi), în concert la Summer in the City

Mai este doar o lună până la Summer in the City, cel mai așteptat festival al verii din Bucureşti, când artiști renumiți, printre care cel mai mare entertainer al momentului, Robbie Williams, artiști români și DJ, vor urca oficial pe scena din Piața Constituției.

Printre acești artiști se numără și Laura Pergolizzi cunoscută de aproape 20 de ani publicului internațional sub numele de scenă LP. Compozitoarea din Los Angeles, devenită ulterior cântăreață este un personaj unic în peisajul muzicii internaționale: rockstar, fashion icon, „povestitor liric”, sunt doar câteva dintre expresiile folosite de presa internațională la adresa ei.

Provenită dintr-o familie tipic italiană din Long Island, dar moștenind dragostea de muzică de la mama sa, Laura Pergolizzi s-a mutat în New York City în 1996, renunțând la școala pentru a reuși să semneze primele ei contracte cu marile case de discuri. În prezent locuiește în Los Angeles, considerând viața orașului că fiind principala sursă de inspirație.

De-a lungul anilor, LP și-a realizat o carieră solo care reprezintă dovada clară a voinței și perseverenței sale, cu toate că primul job la NY a fost într-un restaurant. Înainte de a ajunge în cele din urmă în lumina reflectoarelor ca artistă, și-a făcut o reputație de compozitoare. A scris câteva dintre cele mai cunoscute hit-uri ale unor soliști și band-uri faimoase, precum Rihanna, Christina Aguilera, Backstreet Boys, Cher.

LP, care se pregătește să își lanseze noul single „Golden”, se autocaracterizează spunând că este un om de acțiune, „în primul rând un muzician, în al doilea rând VIP”.

Explodând în topurile internaționale cu hit-ul „Lost On You”, din 2016, piesa ce a depășit un miliard de ascultări și a fost în fruntea topurilor muzicale în peste 17 țări, numele artistei LP a apărut prin publicații renumite ca Vogue, acestea plasând-o pe culmile gloriei.

LP continuă să inspire publicul din întreaga lume prin aparițiile sale androgine, in ținute accesorizate mereu cu ochelari de soare (un trademark personal). Mai presus de toate, ea a reușit să facă ceea ce iubește, să rămână fidelă propriei personalități, urmându-și în același timp cele mai îndrăznețe vise. Anul acesta, a încheiat deja un turneu în America de Sud, iar recent a urcat pe scenă în Australia, urmând că în mai să plece în turneu în California. La începutul lunii iunie va fi în Danemarca, iar pe 4 iunie avem plăcerea de a o revedea la București în Piața Constituției.

LP alături de artiști celebri vă așteaptă la Summer in the City, cel mai hot festival al verii în București, organizat de D&D East Entertainment și Marcel Avram.

Biletele la festivalul Summer in the City, sunt disponibile pe SummerCity.ro și IaBilet.ro în varianta de day tickets, dar și ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile, în funcție de preferințe. Prețurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP.

Lasă un comentariu