Skip to content Skip to footer

”Satellite”, primul single al Cristinei Lupu, este disponibil online

”Satellite” este primul single de pe viitorul album al Cristinei Lupu, ”Sweet Amnesia”, și va fi însoțit de un videoclip regizat de Florin Șerban, ce va avea premiera în 22 iunie printr-un concert în Expirat.

”Satellite” e ca o seară de vară, o alunecare în reverie după căldura amorțită a prânzului. Cristina Lupu își face oficială mutarea din live (și) în digital, lăsând în urmă un parfum nostalgic și jucăuș. Cristina și-a armonizat chitara și vocea alături de chitara lui Lucas Contreras, basul Laurei Benedek și percuția lui Denis Bolborea, pentru a cânta despre iubire și toate nesiguranțele răstălmăcite cu care poate veni ea.

Piesa a fost compusă de Cristina Lupu însăși, iar pentru producție a colaborat cu Alexandru Mitroi și Lucas Contreras, la Merkaba Studios.

Satellite este un cântec despre bucuria, teama, nesiguranța și confuzia pe care le trăim, uneori, când ne îndrăgostim și ne pierdem în celălalt. Nu știu dacă aș spune mai mult, e un cântec ceva mai neclar și cred că e mai bine așa. L-am scris într-un moment în care trăiam toate astea, amestecate, iar versurile au venit de la sine, nu prea le-am căutat, așa cum mi se întâmplă de obicei.

Cristina Lupu

Cristina este artist independent (voce/chitară), scrie cantece de dragoste și le cântă cu plăcere și altora. În 2015 urcă pe scena Vocea României, unde face primele lecții de canto, urmând apoi o lungă perioada de studiu individual, dar și o ‘vizită’ la Universitatea Națională de Muzică din București, sectia jazz, între 2020-2022. În prezent lucrează la albumul de debut, Sweet Amnesia, o colecție de cântece amestecate, uneori jucăușe, alteori nostalgice, ironice sau furioase.

Vara aceasta poate fi găsită, printre altele, la Electric Castle, Waha și DWMT la CONAC.

Lasă un comentariu