Skip to content Skip to footer

Sezonul de concerte începe în forță la Club Control

Toamna se numără concertele la Club Control! Citiți în cotinuare recomandările noastre pentru următoarele săptămâni.

20.09 // Bad Decisions – lansare de album / Jah Cuzzi
Bad Decisions a fost formată în 2018 de către Andy Sinboy (Nuggers) și Ovidiu Chihaia (Mes Quins). Ei cântă un post-punk energic la care au adaugat un strop de garage. Albumul lor de debut „Subnormal” este lansat de legendarul label garage-punk Voodoo Rhythm Records din Berna, Elveția

Jah Cuzzi este un grup de rock improvizatoric din București, activ din anul 2017. Până în prezent, Jah Cuzzi au înregistrat și cântat atât în țară cât și în Europa centrală și de est. Au scos materiale lansate independent, dar și la case de discuri precum Stoned to Death (CZ) , Beach Buddies Records (RO), Weird Beard (UK)
Jah Cuzzi sunt:
Nikita Dembinski – orgă electrică/ sintetizator
Alin Cincă – tobe
Dan Michiu – chitară electrică

21.09 // Arc Gotic
DokStation prezintă: Arc Gotic – miercuri, 21 septembrie, de la ora 21:45, la Control Club – după proiecția documentarelor „Courtney Barnett: Anonymous Club” și „Swamp City”. Arc Gotic, trupa timișoreană de atmosferic post-punk, revine după o lungă perioadă în București. Arc Gotic s-a înființat în Timișoara, România, în 1992, din interesul comun al membrilor față de curentul post-punk. Cu un prim material lansat în 1994, ‘Catehism’, şi inspirat de versurile lui George Bacovia, Arc Gotic este genul de proiect cu o încărcătură artistică aparte. Apăsare, disperare poate, forme de trăiri puternice converg în tot soiul de încercări şi sonorităţi originale pe atunci, cam la fel ca şi acum. Muzica lor creează o atmosferă profundă, întunecată, de un romantism sumbru, care poate fi percepută adesea ca o coloană sonoră a unor filme imaginare.

7-9.10 // Control 14th Anniversary
„Portico Quartet stake claims to territory occupied by Radiohead, Cinematic Orchestra and Efterklang”. ***** The Guardian
What is Warmduscher? They’ve been described as „the offspring of a match made in hell between Fat White Family and Paranoid London”. I guess we’ll never know for sure, but start at the top and work down. See what you can work out:

Clams Baker (Mutado Pintado/Paranoid London)
Lightnin’ Jack Everett (Fat White Family)
Mr Salt Fingers Lovecraft (Childhood, Insecure Men)
Quicksand (Fat White Family)
The Witherer aka Little Whiskers (Paranoid London)

UN NOU SEZON JAZZ NOUVEAU LA CONTROL. Jazz Nouveau continuă în toamna asta seria concertelor de luni prezentând numeroși artiști în premieră pe scena din Control. Calendarul noului sezon se anunță spectaculos!

17.10 – James Brandon Lewis Trio (SUA)
31.10 – Nik Bartsch Mobile (Elveția)
07.11 – Mark Lettieri Group (SUA)
21.11 – The Funky Knuckles (SUA)
05.12 – Gianluca Petrella Cosmic Renaissance (Italia)

 

Lasă un comentariu