Skip to content Skip to footer

Sezonul patru din serialul de comedie „Crime în imobil” premiat cu Emmy® revine pe 27 august pe DISNEY+

Disney+ a anunțat că sezonul patru din serialul original de comedie premiat cu Emmy®, „Crime în imobil” va avea premiera pe Disney+ pe 27 august. Primele trei sezoane sunt disponibile pentru vizionare pe serviciul de streaming.

În sezonul patru din „Crime în imobil”, trio-ul nostru de podcasteri amatori se chinuie cu evenimentele șocante de la sfârșitul sezonului trei, în legătură cu dublura și prietenul lui Charles, Sazz Pataki. Încercând să afle cine dintre ea sau Charles a fost victima vizată, investigația îi aduce în Los Angeles, unde un studio de la Hollywood pregătește un film despre podcastul „Only Murders”. Charles, Oliver și Mabel se grăbesc să se întoarcă la New York și pornesc într-o călătorie și mai spectaculoasă – traversează curtea clădirii lor pentru a pătrunde în viețile complicate ale rezidenților din West Tower din Arconia.

Echipa de distribuție îi include pe Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez, Michael Cyril Creighton, dar și invitați speciali, precum Meryl Streep, Da’Vine Joy Randolph, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon, Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy, Richard Kind și mulți alții.

„Crime în imobil” vine de la co-creatorii și scenariștii Steve Martin și John Hoffman („Grace & Frankie”, „Looking”). Martin și Hoffman sunt producători executivi împreună cu Martin Short, Selena Gomez, creatorul „This Is Us” Dan Fogelman și Jess Rosenthal. Serialul este produs de 20th Television, parte din Disney Television Studios.

Instagram

Facebook

👉 Urmărește Happ.ro pe Facebook / Instagram / LinkedIn / TikTok

Vrei pe mail o selecție cu cele mai tari evenimente ale săptămânii ? 📨 Abonează-te la newsletterul Happening Now, aici.

 

 

 

Lasă un comentariu