Skip to content Skip to footer

„Shazam! Furia Zeilor”, printre premierele acestui weekend în cinematografele Cineplexx

În cinematografele Cineplexx din țară puteți urmări în premieră, începând de vineri, 17 martie, trei pelicule: „Shazam! Furia Zeilor”, „65” și „Cina perfectă”.

  

PREMIERĂ: 17 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos
GEN: Actiune, Aventura

DISTRIBUȚIE: Helen Mirren, Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Lucy Liu, Rachel Zegler

SINOPSIS: Înzestrat cu puterile zeilor, Billy Batson împreună cu frații săi adoptivi încă învață cum să jongleze viețile de adolescenți cu alter-ego-urile de supereroi adulți. Dar când Fiicele lui Atlas, un trio răzbunător de zei antici, sosesc pe Pământ în căutarea magiei ce le-a fost furată, Billy – alias Shazam – și familia lui sunt împinși într-o luptă pentru superputeri, viețile lor și soarta întregii planete.

  

PREMIERĂ: 17 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos
GEN: Drama, SF, Aventura
DISTRIBUȚIE: Adam Driver, Chloe Coleman, Ariana Greenblatt

SINOPSIS: După un accident devastator pe o planetă necunoscută, pilotul Mills (Adam Driver) descoperă rapid că a rămas blocat pe Pământ… cu 65 de milioane de ani în urmă. Acum, cu o singură șansă de salvare, Mills și un alt supraviețuitor, Koa (Ariana Greenblatt), trebuie să-și croiască drum pe un teren necunoscut plin de creaturi preistorice periculoase într-o luptă epică pentru supraviețuire. De la scenariștii filmului A Quiet Place și de la producătorul Sam Raimi vine filmul 65, un thriller sci-fi care-I are în distribuție pe Adam Driver, Ariana Greenblatt, și Chloe Coleman. Scris și regizat de Scott Beck și Bryan Woods și produs de Sam Raimi, Deborah Liebling, și Zainab Azizi. Produs de asemenea de Scott Beck și Bryan Woods.

  

PREMIERĂ: 17 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Drama, Comedie

DISTRIBUȚIE: Salvatore Esposito, Greta Scarano, Gianluca Fru, Antonella Attili, Antonio Grosso

SINOPSIS: Cina perfectă este o poveste de dragoste puțin probabilă. Carmine este un mafiot bun la suflet, în timp ce Consuelo este iute la mânie și o profesionistă talentată în domeniul gastronomiei. La prima vedere, tot ce au în comun este o copilărie dificilă. Cu toate acestea, ei împărtășesc o pasiune care îi aduce împreună, și mai mult decât atât, îi face să se îndrăgostească. Nu este doar un film despre mâncare. Așteptați-vă la o comedie polițistă sub aripa romantismului.

Lasă un comentariu