Skip to content Skip to footer

„SISU”, thrillerul finlandez al momentului, de vineri la Cineplexx

Începând din acest weekend puteți vedea musicalul „Mica sirenă” (cu Javier Bardem), „Un tată de coșmar” (cu Robert Deniro) și „Sisu”, un thriller în care naziștilor nu le e prea moale în Finlanda.

PREMIERĂ: 26 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Actiune
DISTRIBUȚIE: Jorma Tommila, Aksel Hennie, Jack Doolan, Mimosa Willamo

SINOPSIS: În Finlanda lui 1944, un fost soldat găsește aur în sălbatica Laponie și pornește la drum cu mica avere către cel mai apropiat oraș, însă are de înfruntat soldați naziști conduși de un ofițer SS nemilos.

  

PREMIERĂ: 26 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba română, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Drama, Familie, Romantic
DISTRIBUȚIE: Javier Bardem, Jacob Tremblay, Daveed Diggs, Melissa McCarthy, Awkwafina .

SINOPSIS: „Mica Sirenă” e un film live-action în viziunea regizorului Rob Marshall, o adaptare după animația muzicală clasică premiată cu Oscar.

Filmul spune îndrăgita poveste a lui Ariel, o tânără sirenă frumoasă, plină de viață și cu sete de aventură.

Cea mai mică dintre fiicele lui Triton și cea mai neascultatoare, Ariel își dorește să afle mai multe despre lumea din afara mării și, când vizitează suprafața, se îndrăgostește de fermecătorul Prinț Eric.

  

PREMIERĂ: 26 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară
GEN: Comedie
DISTRIBUȚIE: Robert De Niro, Kim Cattrall, Leslie Bibb, Sebastian Maniscalco

SINOPSIS: Cel mai tare comic din America, Sebastian Maniscalco, își unește forțele cu legendarul italo-american și de două ori premiat cu Oscar, Robert De Niro, în noua comedie Un tată de coșmar. Filmul se concentrează în jurul lui Sebastian (Maniscalco), care este încurajat de logodnica lui (Leslie Bibb) să-l aducă pe tatăl lui, Salvo, un frizer imigrant (De Niro), la o reuniune de weekend cu familia ei superbogată și extrem de excentrică (Kim Cattrall, Anders Holm, Brett Dier, David Rasche). Weekendul se transformă în ceea ce poate fi descris doar ca un conflict cultural, în care Sebastian și Salvo urmează să descopere că familia este tot ce contează.

Lasă un comentariu