Skip to content Skip to footer

Smiley, Andra Gogan și Alina Eremia, printre nominalizații Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2023

Gala Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2023 va avea loc la Microsoft Theatre, pe 4 martie. În România, evenimentul va putea fi urmărit pe Nickelodeon pe 8 martie, de la ora 19:00.

Nate Burleson, coprezentator al emisiunii CBS Mornings și superstarul digital Charli D’Amelio sunt gazdele Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2023, gală care va avea loc sâmbătă, 4 martie, la Microsoft Theatre. Telespectatorii din România vor putea urmări evenimentul pe Nickelodeon pe 8 martie, de la ora 19:00, și în reluare pe 9 martie, de la 16:30 și pe 11 martie, de la 11:30.

Nickelodeon Kids’ Choice Awards va celebra și anul acesta favoriții fanilor din lumea filmului, televiziunii, muzicii, sportului și multe altele. Ca în fiecare an, România se află pe lista premiilor, la această ediție având patru nominalizați la Romanian Kids’ Choice Awards. Aceștia sunt Smiley, Andra Gogan, Familia Melimi și Alina Eremia, care pot fi votați pe https://kca.nickelodeon.ro/voteaza/. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook Nickelodeon.

Pentru prima dată, pe lista nominalizărilor internaționale se numără Jenna Ortega, Jack Harlow, GAYLE, Joji, Nicky Youre și Letitia Wright, printre alții. „Stranger Things” conduce cu șase nominalizări, urmat de „That Girl Lay Lay”, „High School Musical: The Musical: The Series” și „The Fairly OddParents: Fairly Odder”, cu patru nominalizări fiecare.

Începând de astăzi, fanii din întreaga lume pot vota 31 de categorii pe site-ul oficial Kids’ Choice Awards, plus alte 32 de categorii internaționale disponibile în regiuni din întreaga lume.

„NFL Slimetime este întotdeauna un mare prilej de distracție și abia aștept să aduc aceeași energie și Slime, în calitate de co-prezentator al Kids’ Choice Awards! Am crescut cu Nickelodeon și copiilor mei încă le place să se uite, așa că suntem cu toții pregătiți pentru cascadorii, surprize și superstarurile care ne așteaptă la spectacolul de anul acesta”, a declarat Nate Burleson, gazda Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2023.

„Nate și cu mine ne vom asigura că spectacolul de anul acesta este plin de fotografii neașteptate, dansuri impresionante și momente surpriză pe parcurs”, a adăugat Charli D’Amelio.
Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2023 îi va ține pe spectatori în suspans pe măsură ce vor intra într-o lume magică, suprarealistă. Spectacolul din acest an va prezenta și cascadorii extreme care sfidează logica; colaborări și jocuri cu celebrități; iluzii și trucuri magice; momente interactive din Nickverse și slimings epice.

Lasă un comentariu