Skip to content Skip to footer

SongPanda – o inițiativă marca Oigăn

Felul în care ascultăm muzică se schimbă constant, nu e de mirare, deci, că artiștii vin cu idei de noi moduri de audiție, care mai de care mai trăsnite. Oigăn are un concept nou, cu muzică livrată la domiciliu.

Vi s-a întâmplat vreodată să visați că vă treziți cu unul dintre artiștii voștri preferați chiar la ușa casei? Ei bine, luna asta se poate! Așa cum comandăm mâncare și cumpărături, care se livrează acasă, Oigăn va aduce personal un pachet muzical inedit, acustic, la domiciliu.

Inițiativa SongPanda e un concept unic, gândit chiar de artist, în colaborare cu agenția BandBook, prin care doritorii pot cumpăra pachete muzicale de pe iabilet.ro, care vor fi, mai apoi, cântate în casele clienților pe 21 și pe 22 octombrie. Ca un adevărat erou urban, Oigăn va veni pe bicicletă cu chitara în spate, gata să învie atmosfera oricărui cămin!

„Frustrat că sunt printre puținii bicicliști din capitală care nu cară o cutie dreptunghiulară în spate, mă voi alătura lor. Doar cutia din spatele meu are o formă deosebită și se numește cutie de rezonanță. Nu ține pizza caldă nici berea rece, dar are alte superputeri. Îmi iau chitara acustică în spate, mă sui pe calul urban și livrez cântece la domiciliu. Avem oferta de trei sau cinci cântece, 100% acustice. La alegerea mea, deocamdată, meniurile încă n-au venit de la print. Nu mănânc dulciuri și «crănțănele» dar beau cafea, mulțumesc. Cu lapte, fără zahăr.” – a declarat Oigăn despre programul SongPanda.

Mecanica inițiativei este una facilă: Doritorii pot achiziționa pachetul muzical dorit din rețeaua iabilet.ro, până pe 20 octombrie, ora 17:59, iar apoi ei vor fi contactați de echipa BandBook pe 21 și 22 octombrie pentru a stabili data, ora și coordonatele livrării. Oigăn va veni la ei pe 23 și 24 octombrie, pentru a finaliza comanda!

Pachetele sunt disponibile prin iaBilet.ro.

  • Pachet 3 cântece – 100 lei
  • Pachet 5 cântece – 150 lei

Detalii despre eveniment se pot găsi pe pagina dedicată.

Lasă un comentariu