Skip to content Skip to footer

Spectacole spoken word și muzică live, la SWORDS, în Club Control

Al doilea episod din seria SWORDS – Spoken Word Sessions îi aduce pe aceeași scenă pe Tiberiu Neacșu și Ioana Tătărușanu, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța – duminică, 29 ianuarie, de la ora 19:00, la Control Club. Performance-urile vor fi acompaniate de muzică live.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua .

SWORDS – Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia, cu frecvență bilunară, la Control Club (Constantin Mille, 4).

Tiberiu Neacșu este poet și traducător, autor a două volume de versuri. Pasionat de performance, muzicant și sarmalagiu, după cum singur se prezintă.

Ioana Tătărușanu este studentă în anul III la Facultatea de Litere din București. În liceu, a fost redactor-șef al revistei Alecart. A participat la festivalurile Poets in Transylvania, Festivalul de Literatură de la Timișoara, Poezia e la Bistrița, FILIT. În prezent este junior editor al revistei Poesis Internațional și solista ansamblului vocal-instrumental Taraf Flamenco.

Cei doi performeri vor fi acompaniați pe scenă de o trupă live formată din: Jay (chitară), Tibi (bas), Emy (percuție).

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut o instalație poetică multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Seria de evenimente SWORDS – Spoken Word Sessions este organizată de Control Club și Liveland. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar.

Biletele sunt în număr limitat și pot fi achiziționate în avans, la prețul de 30 de lei, online prin Eventbook.ro și în rețeaua partenerilor Eventbook.

Lasă un comentariu