Skip to content Skip to footer

Speectacole pentru oameni mari și mici, la Teatrul Coquette

Teatrul Coquette vă invită, sâmbătă 1 aprilie de la ora 11.00 să luați parte la aventurile personajelor din celebra fabulă a lui La Fontaine „Vulpea și Corbul”, iar de la ora 19.00 publicul este așteptat la spectacolul „Eu, Tu și Copacul / Șah mat”.

Duminică 2 aprilie, de la ora 11.00, cei mici se vor întâlni cu hărnicuțele și neobositele „Albinuțe”.

  

Vulpea și Corbul
Spectacolul este inspirat de îndrăgita fabulă scrisă de La Fontaine, adaptată pe înțelesul și pe placul copiilor. Șireata Vulpe îl păcălește pe Corb, care își dorește doar să învețe să cânte și să danseze la concursul din pădure. Spectacolul este înțesat de momente menite să stârnească hazul celor mici, dar și atenția lor la anumite comportamente, pe care fabula dorește să le aducă în vedere. Cu ajutorul ariciului, dar și al micilor spectatori, Corbul va găsi un mod de o face pe Coana Vulpe să se schimbe, să nu mai mintă și să nu mai fure. La final, vor sărbători reușita, dar vor trage împreună învățături din această aventură. Personajele sunt simpatice, devin îndrăgite de cei mici, iar spectacolul este plin de momente savuroase.
Cu: Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Ingrid Bonța

  

Eu, Tu și Copacul/ Șah mat, de Gabriel Costan este o poveste de dragoste care se naște întâmplător, pe o bancă în parc, prezentată prin trei momente cheie din viața unui cuplu: întâlnirea, încercarea și finalul. Întâlnirea este o confruntare destinsă și amuzantă, cu tatonări, tachinări și ironii. Ce se poate naște dintr-o asemenea întâlnire? Vă invităm la o poveste cu o EA și un EL fermecători, prinși în mrejele propriilor întunecimi, în mrejele iubirii, dorinței, pasiunii și răzbunării.
Cu: Valeria Cristia și Gabriel Costan

  

Albinuțe
„Albinuțele sunt cele mai importante ființe de pe pământ, dar nu toți oamenii sunt conștienți de acest lucru. Poate că e momentul să afle, spuse Hexuța scuturându-se de praful orașului. Vom face o grevă, să ne pomenească”, afirmă Meli Mela închizând borcanele cu miere și săculeții cu polen în dulap.
Când oamenii vor să preia și ultima oază verde din oraș, albinuțele Hexuța și Meli Mela, susținute de întreaga natură, vin de hac celor care cred că banii pot cumpăra totul.
Un spectacol cu și despre societatea în care trăim.
Cu: Ruxandra Bălașu și Celina Nițu

  

Biletele pot fi cumpărate online prin www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.kompostor.ro, www.blt.ro, www.mystage.ro, bilete.ro și pe eventbook.ro.
Rezervări la: 0754990017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro.

Lasă un comentariu