Skip to content Skip to footer

Strawberry Guy – live, în premieră la București

Artistul britanic Strawberry Guy vine în premieră la București cu un one man show pe acorduri de pian și dream pop – vineri, 10 mai, după ora 20, la Control Club.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Când Alex Stephens, fost clăpar în trupa britanică The Orielles, a debutat în 2018 sub numele de scenă Strawberry Guy, nu se aștepta ca proiectul său solo să ia o asemenea amploare, generând milioane de ascultări pe platformele de streaming și aducând în jurul său o comunitate de fani din lumea întreagă.

În 2019, single-ul Mrs Magic câștigă popularitate pe TikTok, fiind urmat de EP-ul Taking My Time To Be și de un album de studio, Sun Outside My Window (2022).

Cu sound-ul său unic, impressionist pop, Strawberry Guy pictează peisaje sonore maiestuoase, fiind puternic influențat de arta din Perioada Romantică. Inspirat de Ravel, Debussy, sau alți clasici ai anilor 1800, universul său melodic este echivalentul sonor al unei picturi de Monet.

Vineri, 10 mai, Strawberry Guy vizitează pentru prima dată Bucureștiul în cadrul unui turneu solo european, ce a inclus show-uri sold out la Paris, Bruxelles sau Amsterdam.

Website

Strawberry Guy creates blissful artistic soundscapes – The Line of Best Fit

TikTok-conquering songwriter with joyful, retro charm – NME

Surreal pop music – Clash Magazine

Concertul Strawberry Guy de la București este organizat de Control Club, cu sprijinul OneDay. Program: 20:00 open doors / 21:00 show

Biletele, în valoare de 95 de lei, sunt disponibile online pe Eventbook.ro și în rețeaua partenerilor Eventbook.

👉 Urmărește Happ.ro pe Facebook / Instagram / LinkedIn / TikTok

Vrei pe mail o selecție cu cele mai tari evenimente ale săptămânii ? 📨 Abonează-te la newsletterul Happening Now, aici.

Lasă un comentariu