Skip to content Skip to footer

„Suzume”, un anime apocaliptic, în premieră la Cineplexx

Începând cu acest weekend, în cinematografele Cinplexx intră două filme horror („Asistentul vampirului”, „Cartea morților: Posesie demonică”), anime-ul „Suzume” și comedia franțuzească „Inocentul”.

  

ASISTENTUL VAMPIRULUI (N15)
PREMIERĂ: 21 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Comedie, Horror, Thriller

DISTRIBUȚIE: Nicolas Cage, Awkwafina, Nicholas Hoult

SINOPSIS: În această poveste modernă și monstruoasă despre servitorul loial al lui Dracula, Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, franciza X-Men) joacă rolul lui Renfield, asistentul torturat al celui mai narcisist șef din istorie, Dracula (Nicolas Cage, laureat al premiului Oscar). Renfield este forțat să procure prada stăpânului său și să execute orice comandă a acestuia, indiferent cât de degradantă ar fi. Dar acum, după secole de servitute, Renfield este pregătit să vadă dacă există o viață în afara umbrei Prințului Întunericului. Numai dacă ar putea să își dea seama cum să pună capăt codependenței sale…

  
CARTEA MORȚILOR: POSESIE DEMONICĂ (IM18)
PREMIERĂ: 21 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Horror

DISTRIBUȚIE: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgana Davies, Nell Fisher, Jayden Daniels

SINOPSIS: Mutând acțiunea din pădure înapoi în oraș, Cartea morților: Posesie demonică spune o poveste întortocheată a două surori înstrăinate, interpretate de Sutherland și Sullivan, a căror reuniune este întreruptă de apariția demonilor ce posedează oameni, împingându-i într-o bătălie primordială pentru supraviețuire, în timp ce se confruntă cu cea mai de coșmar variantă posibilă a unei familii..

  

SUZUME (AP12)
PREMIERĂ: 21 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Anime
DISTRIBUȚIE: Hokuto Matsumura, Eri Fukatsu, Nanoka Hara, Kôshirô Matsumoto

SINOPSIS: O aventură animată modernă în care Suzume, o tânără de 17 ani, îl ajută pe un bărbat misterios să închidă o serie de uși prin care se revarsă dezastre asupra întregii Japonii.

  

INOCENTUL (AP12)
PREMIERĂ: 21 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Drama
DISTRIBUȚIE: Louis Garrel, Noémie Merlant, Anouk Grinberg

SINOPSIS: Când Abel află că mama sa, Sylvie, în vârstă de 60 de ani, vrea să se căsătorească cu un fost deținut, intră în panică. Sprijinit de Clémence, cea mai bună prietenă a sa, va face tot ce-i stă în putere ca să o protejeze. Dar o întâlnire cu Michel, noul său tată vitreg, i-ar putea oferi lui Abel noi perspective.

Lasă un comentariu