Skip to content Skip to footer

„Taximetriști”, filmul cu zeci de povești de noapte, din weekend la Cineplexx

 Începând de vineri, 20 ianuarie, în cinematografele Cineplexx își fac apariția nu mai puțin de trei premiere: Babylon (filmul drăcesc a ceea ce urmau să devină Hollywood și cinematografia americană), Taximetriști, mult-așteptatul lungmetraj inspirat dintr-o piesă de teatru autohtonă și un documentar marca TVR despre Phoenix, legenda muzicii românești.

PREMIERĂ: 20 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Comedie
DISTRIBUȚIE: Maria Popistașu, Monica Bîrlădeanu, Andi Vasluianu, Rolando Matsangos, Alexandru Ion

SINOPSIS: O noapte. Zeci de povești. Un singur oraș. Lică – taximetristul „știe-tot” – și Liviu – taximetristul „tace mult” – sunt prieteni buni, deși sunt complet diferiți, iar viziunile lor despre lume și viață nu se prea întâlnesc decât la shaormerie. Dar amândoi împărtășesc frustrarea de-a face o meserie care speră să le asigure un trai decent și poate niște economii până găsesc altceva mai bun.

PREMIERĂ: 20 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos
GEN: Dramă

DISTRIBUȚIE: Margot Robbie, Jovan Adepo, Brad Pitt, Jean Smart, Diego Calva, Li Jun Li

SINOPSIS: O poveste despre ambiție exagerată și excese scandaloase, care urmărește ascensiunea și decăderea mai multor personaje în timpul unei epoci de decadență și depravare fără margini la începutul Hollywood-ului.

PREMIERĂ: 20 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Documentar
DISTRIBUȚIE: Nicolae Covaci, Moni Bordeianu, Mircea Baniciu, Josef Kappl, Mani Neumann

SINOPSIS: Phoenix. Har/Jar” reuneşte membrii formației din perioada de dinaintea plecării din 1977 şi punctează în cele 104 minute ale filmului momentele importante din cronologia tumultuoasă a trupei, de la primele apariții din 1962 sub numele de „Sfinții”, până în prezent, povestind, în premieră, întâmplările prin care au trecut în țară, relația cu Securitatea, momentele în care au hotărât să fugă din România şi cum au reuşit s-o facă, dar şi viața pe care au dus-o peste hotare înainte şi după Revoluția din ’89.

Lasă un comentariu