Skip to content Skip to footer

Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version)” se situează pe locul 1 în topul filmelor muzicale pe Disney+

Filmul-concert „Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version)„, continuă să stabilească noi recorduri, înregistrând 4,6 milioane de vizualizări* în primele trei zile de la lansare, plasându-se astfel pe primul lor în topul filmelor musicale pe Disney+. Fanii lui Taylor Swift au petrecut nu mai puțin de 16,2 milioane de ore urmărind această superproducție, în decursul weekendului trecut.

Spectacolul integral, de 3,5 ore și care cuprinde melodii interpretate doar în concertele live, poate fi văzut doar pe Disney+. În cadrul acestei producții, fanii au avut ocazia să descopere și interpretări ale unor melodii noi, precum „Cardigan”, împreună cu patru piese acustice suplimentare: „Maroon”, „Death by a Thousand Cuts”, „You Are in Love” și „I Can See You”.

Având-o în prim plan pe câștigătoarea a 14 premii GRAMMY®, concertul „Taylor Swift | The Eras Tour” a generat încasări record de aproape 262 de milioane de dolari la nivel mondial și este încă o dovadă că Disney+ găzduiește evenimente importante din industria de divertisment. În prezent, pe Disney+ sunt dosponibile și alte producții musicale precum „Elton John: Concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger”, „Black Is King: A film by Beyoncé”, și „The Beatles: Get Back”, precum și propriul album al lui Swift, „Folklore: The Long Pond Studio Sessions”.

* O vizualizare este definită prin împărțirea timpul total de streaming la durata producției.

Lasă un comentariu