Skip to content Skip to footer

Teatru, film și evenimente speciale, în octombrie la Nottara

Fetele pelican

Luna octombrie vine la Teatrul Nottara cu o ofertă teatrală bogată: 35 de spectacole – comedii savuroase, drame psihologice, farse negre –, precum și evenimente culturale prin care teatrul își propunem să inițieze un dialog mai strâns cu spectatorii săi.

Fie că sunteți alături de Teatrul Nottara la spectacolele legendare sau propunerile noi din repertoriul acestuia, din programul acestei stagiuni nu vor lipsi poveștile intense și pline de emoție prin care vă vor purta actorii.

Începând cu luna octombrie, la Nottara puteți urmări proiecții de film, în care îi veți cunoaște altfel pe unii dintre actorii echipei, dar puteți fi și martori ai seriei de dialoguri care se lansează începând cu ceastă lună, în care veți participa la „un dialog fără mască”, alături de personalități ale lumii artistice și culturale românești. De asemenea, diminețile de weekend se pot savura la teatru, unde altundeva decât la matineurile de duminică.

Fetele pelican – premiera oficială

Patru surori, patru povești colorate, pline de imprevizibil, culoare, sensibilitate și momente de o mare încărcătură emoțională. O familie modernă, în care avem și trădare, și secrete și minciuni, dar și o iubire puternică, pe care doar în mijlocul familiei o regăsești. Nu lipsește nici umorul în această poveste în care teme serioase sunt discutate la un pahar/la o sticlă de prosecco.

Vă invităm să le cunoașteți oficial pe „Fetele Pelican” de The Wardrobe Ensemble, în regia lui Horia Suru, pe 6 octombrie, de la ora 19.00, Sala „Horia Lovinescu”.

Proiecție de film urmată de un dialog deschis

Două dintre cele mai îndrăgite actrițe ale Teatrului Nottara, Isabela Neamțu și Victoria Cociaș, au jucat împreună în filmul de debut al regizoarei Ligia Ciornei, „Clouds of Chernobyl – Anul pierdut 1986″, astfel că vă invităm să le vedeți și în această ipostază la proiecția peliculei, pe 11 octombrie, de la ora 19.00, la Sala „Horia Lovinescu” a Teatrului „Nottara”.

Filmul ridică o serie de teme de impact, care fac o radiografie a societății comuniste, dar care sunt extrem de actuale și în prezent și poate mai mult decât oricând trebuie dezbătute în spațiul public: violență, avort, pubertate, dragoste, adolescență și libertate.

Valoarea biletului este o DONAȚIE pentru a susține proiectele LifeCall și implicit fiecare femeie însărcinată aflată în criză de sarcină și pruncii lor pe care asociația LifeCall îi are și îi va avea în grijă.

Prea ocupat seara? Vino la teatru duminica la prânz!

Timpul nu ne mai ajunge, avem zeci de lucruri de rezolvat și lista de priorități ne dă rar voie să ne luăm un respiro seara. Ți se pare cunoscut? Atunci avem o veste bună: din luna octombrie, Teatrul Nottara te așteaptă cu spectacole la matineu, programate de la ora 12.00.

Pentru ca experiența să fie cu adevărat specială, dimineața poți beneficia de un preț special la bilete și o reducere de 10% la restaurantul Trattoria Adagio Romană, aflat la 200m de Teatrul Nottara (valabilă prin prezentarea biletului la spectacolul de matineu).

Astfel poți schimba impresii despre spectacolul urmărit la o masa savuroasă și să te bucuri de o duminică perfectă cu prietenii sau cu familia.

Dialoguri fără mască – întâlniri cu personalități ale lumii culturale din România

Începând cu luna octombrie, Teatrul Nottara te invită la o serie de întâlniri cu personalități, artiști, medici, scriitori, oameni care în domeniul lor au schimbat lumea. Timp de o oră, vom da jos măștile și, în fața dumneavoastră, vom spune împreună povești despre teatru și lumea în care trăim. Avem nevoie să comunicăm, avem nevoie de repere, avem nevoie de dialog real, avem nevoie să (ne) descoperim.

Invitatul lunii octombrie va fi Adrian Titieni, actor de mare succes pe scenă și în film, profesor de actorie, vedetă de televiziune. Cu zeci de roluri în palmares, Adrian Titieni este iubit de critică și de publicul larg în aceeași măsură, un artist cu șarm pe care aștepți cu nerăbdare să-l revezi într-o altă producție și care, prin simpla prezență, impune eleganță și valoare.

Evenimentul va avea loc pe 25 octombrie, de la ora 19.30, la Sala „George Constantin” a Teatrului Nottara. Dialogurile vor fi moderate de criticul de teatru Monica Andronescu.

Lasă un comentariu