Skip to content Skip to footer

Teatrul de comedie deschide stagiunea 2022/2023

Teatrul de Comedie anunță deschiderea stagiunii 2022/2023, pe 8 și 9 septembrie, cu două reprezentații consecutive ale coproducției DESCULȚ ÎN PARC de Neil Simon, regia Mihai Bendeac, cea mai recentă premieră a Teatrului.

Bilete la DESCULȚ ÎN PARC se pot achiziționa aici.

Septembrie

Programul pentru luna septembrie este deja disponibil pe site și include titlurile consacrate din repertoriu: DOI PE O BANCĂ de Aleksandr Ghelman, regia Mihai Bendeac, SPIRITUL DE FAMILIE de Eric Assous, regia Radu Beligan, BANI DIN CER de Ray Cooney, regia Horațiu Mălăele, NEPOTUL MEU, VENIAMIN de Ludmila Ulițkaia, regia Vlad Massaci, LA PULCE după Georges Feydeau, regia Horațiu Mălăele, ARTA LA DOMICILIU scenariul și regia Dragoș Huluba, NUNTA LUI KRECINSKI de A.V. Suhovo Kobîlin, regia Mihai Bendeac.

Totodată, la începutul lunii septembrie, vor începe repetițiile la spectacolul PICASSO vs. EINSTEIN de Steve Martin, regia Teodora Petre, scenografia Andrei Șova, proiect câștigător la COMEDIA ȚINE LA TINEri, ediția a XI-a, 2020. Textul dramatic aparține celebrului actor, scriitor, producător și muzician american, Steve Martin, și a fost scris în anul 1993. Montarea acestei piese reprezintă o premieră națională.

Octombrie

În luna octombrie va monta pe scena Teatrului de Comedie regizorul Radu Afrim, considerat unul dintre cei mai apreciați regizori din România, din ultimele două decenii. Acesta se află la prima colaborare cu trupa Teatrului și propune un proiect inedit, alături de autori tineri. După succesul înregistrat cu spectacolul DON JUAN adaptare după Moliere, producție care continuă să se joace cu succes, în luna decembrie vor începe repetițiile și regizorii Andrei și Andreea Grosu.

În cadrul stagiunii, ne invităm spectatorii și la reprezentații cu VISUL AMERICAN de Eric Bogosian, un spectacol cu Tudor Chirilă, în regia Iarinei Demian, producție care TEATRUL DE COMEDIE Str. Sf. Dumitru nr. 2, Bucureşti www.comedie.ro; teatrul@comedie.ro s-a bucurat de succes atât la sediu, cât și la nivel național, după încheierea unui turneu în mai multe orașe importante din țară. De asemenea, ne dorim ca publicul să nu ocolească nici Sala Nouă, unde vom programa un alt spectacol câștigător la concursul COMEDIA ȚINE LA TINERI – PLĂCERILE ȘI CHINURILE ADULTERULUI de Valentin Krasnogorov, regia Lorena Zăbrăuțanu sau Sala Studio, unde pot fi vizionate spectacole care deja se bucură de multe reprezentații de succes: FORMA LUCRURILOR de Neil LaBute, regia Silviu Debu, ȘEFUL SECTORULUI SUFLETE de Alexandru Mirodan, direcția de scenă Victor Ioan Frunză sau DISEARĂ LA 7 de Aurelian Bărbieru, regia Chris Simion-Mercurian.

Biletele pentru reprezentațiile lunii septembrie pot fi achiziționate de AICI.

Lasă un comentariu