Skip to content Skip to footer

Tess Parks – live la Control Club, sâmbătă 3 decembrie

Artista canadiană Tess Parks, cunoscută pentru sound-ul psychedelic rock și pentru colaborările cu Anton Newcombe (The Brian Jonestown Massacre), concertează în premieră la București – sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 20, la Control Club.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Originară din Toronto, Tess Parks a debutat în 2013 cu „Blood Hot”, album ce a atras atenția criticilor și i-a conferit statutul de „new queen of cool”. Au urmat două albume în colaborare cu Anton Newcombe, liderul The Brian Jonestown Massacre, peste 70 de cărți de poezie, precum și numeroase turnee internaționale și concerte alături de Ride, The Jesus and Mary Chain sau Dandy Warhols.

Recent, Tess Parks a lansat al doilea album solo, „And Those Who Were Seen Dancing” (Fuzz Club Records, 2022). Intitulat după un faimos citat din Nietzsche, discul este un mozaic vibrant de ritmuri și armonii psihedelice. „În mintea mea, albumul acesta este ca un șotron: piesele au fost puse laolaltă între 2019 și 2021, la Londra, Toronto și Los Angeles, după o perioadă în care m-am îndepărtat de muzică și m-am axat mai mult pe pictură”, povestește artista de origine canadiană. „În final, lecția pe care am învățat-o este că versurile pot funcționa ca niște vrăji și că nu trebuie să mă opresc din a împărtăși cu ceilalți momente, trăiri, chiar dacă expresia lor nu e perfectă.”

Tess Parks reimagines psychedelia for the present day – Paste Magazine
With heavy doses of Mellotron, downtempo breakbeats, electric piano, fuzzy guitars, family and fortitude, Tess Parks’ „And Those Who Were Seen Dancing” demands to be heard and felt – Exclaim!

Occupying a space between reflective, introspective pastel pop and voluminous psych drones, Tess Parks’ „And Those Who Were Seen Dancing” is a mesmerizing album, full of textures and layers – Under The Radar

Concertul Tess Parks este organizat de Control Club. (Facebook event)
Biletele, în valoare de 65 de lei, pot fi achiziționate online pe Eventbook.ro, de la Control Club (Str. Constantin Mille, 4) și din rețeaua partenerilor Eventbook.

Lasă un comentariu