Skip to content Skip to footer

THE CASE a lansat “After You”, un nou single alternative

Trupa timișoreană de rock alternativ THE CASE revine cu un nou single croit la aceleași intensități profunde cu care ne-au obișnuit.

„After You” este o piesă crescută la umbra unor trăiri intense, personale, care vorbește despre asumare, despre acele momente care te fac să plonjezi în memorie ca într-un lac în al cărei oglindă îți mai dichiseai existența.

Piesa „After You” este disponibilă pentru ascultare și distribuire pe Spotify.

„After You” are anvergura aceea care te poate arunca în afara timpului și care te așază în clipă ca într-o eternitate. Dezvoltă acel parfum de care te mai lovești uneori din întâmplare, dar după care alergi fără direcție de atâta amar de vreme și care, odată redescoperit, îți schimbă perspectiva. Este acel loc din lăuntrul nostru în care am mai fost, dar la care nu mai știm să ajungem.

Din punct de vedere compozițional, cu un lirism din acesta cameleonic ce se preschimbă când în suspin când în urlet de furie, THE CASE reușește să creeze un spațiu sonor în care chiar și influențele muzicale cele mai rigide se mulează pe starea transmisă.

Despre „After You” trupa declară că „aceasta a fost de departe una dintre cele mai provocatoare piese ale noastre, mai ales datorită structurii sale complexe și multitudinii de schimbări pe care i-am adus-o în timpul procesului de creație. De asemenea, este una dintre cele mai lungi piese pe care le-am scris vreodată.”

După precedentele single-uri „Throne” și „Fever”, piesa „After You” este cea de-a treia compoziție lucrată împreună cu celebrul producător italian Enrico Tiberi, fiind și ultima din această serie.

Lasă un comentariu