Skip to content Skip to footer

The Kryptonite Sparks lansează un cântec de Crăciun

„Entropica”, noul cântec The Kryptonite Sparks, prezintă viziunea trupei asupra cântecului de Crăciun. După „Noapte în Nord” (2017) și „Până Acasă la Ai Mei” (2019), „Entropica” vine cu sunete corale, orchestrale și descrie tot ce-i mai bun din perioada sărbătorilor de iarnă.

„Entropica” este disponibilă pe canalul de YouTube al trupei și pe toate platformele de distribuție digitală: https://streamondistro.lnk.to/Entropica

‘Pentru noi Crăciunul e o perioadă importantă din an, una în care ne facem mereu timp să stăm alături de familie și să ne bucurăm de prezența celor dragi. Ideea Entropica a venit prin 2020, de altfel am ținut multe din părți înregistrate chiar în demo-ul inițial. Melodia a fost înregistrată și produsă in-house, în The Kryptonite Sparks lil’ mansion, iar dacă ești super atent/ă poți să auzi pe fundal și pașii cățelului nostru, Nord,’ declară Rareș Diaconu.

Despre The Kryptonite Sparks

The Kryptonite Sparks e un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de rock, alternative, blues, funk și avant-prog. Cu prima suflare în 2010, TKS recreează aroma britanică a anilor ’70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă.

Lasă un comentariu