Skip to content Skip to footer

The Strizzers lansează al treilea single, o piesă despre speranță și acceptare

După două single-uri și o serie de concerte memorabile, The Strizzers lansează cel de-al treilea single – ”You Can’t Say We Never Tried”, pe 20 mai pe platformele de streaming, urmând ca pe 21 mai să aibă loc și concertul de lansare, în True Club, București.

Piesa „You Can Say We Never Tried” este despre speranță și acceptare. Speranța că lucrurile se vor sfârși bine, dar și acceptarea faptului că există totuși posibilitatea să nu fie așa. Dacă ar fi să rezumăm mesajul din spatele piesei la câteva cuvinte simple, acesta sunt „Nu renunța, fără să încerci. Iar dacă lucrurile nu ies așa cum ți-ai dorit, măcar știi că ai încercat”.

The Strizzers este un proiect nou de rock alternativ din București care vă cheamă să explorați alături de ei un nou concept – rock-ul urban. Își doresc ca ascultându-le muzica, să simțiți că fiecare dintre voi este o mică piesă dintr-un puzzle imens, dinamic, reproiectat în continuu – fie că le fredonați piesele în trafic, lucrând la un proiect la serviciu sau ieșind în oraș cu prietenii.

Muzica lor este o poveste, un soundtrack al experiențelor și emoțiilor lor trăite în București și nu numai, în ritm de rock alternativ. Sunt convinși că veți regăsi o părticică din voi, din viața și trăirile voastre, ascultându-le piesele, piese pe care abia așteaptă să vi le împărtășească.

You Can’t Say We Never Tried

Muzica si versurile: Andrei Hoisescu si Mihai Tacoi
Aranjament: The Strizzers
Producători: The Strizzers & Daniel Olteanu (aka Beavis)
Mix & Master: Daniel Olteanu (aka Beavis)

Foto: Marius Samoilă

Lasă un comentariu