Skip to content Skip to footer

The Ultimate Ticket: O experiență de star la Electric Castle

Transport cu elicopterul, hotel de 5*, ghid personal pe toată durata festivalului – Electric Castle va fi trăit la extrem de cei care își vor achiziționa The Ultimate Ticket, disponibil exclusiv în cadrul promoției de Black Friday.

Biletul special include zbor către Cluj-Napoca, indiferent de locația de pornire, precum și transport de la Cluj-Napoca la Bonțida cu un elicopter privat și o mașină dedicată. Posesorul acestui bilet va putea explora toate zonele din festival, inclusiv cele care nu sunt accesibile publicului larg, fiind însoțit permanent de un ghid personal ce se va asigura că mâncarea, băutura și distracția sunt nelimitate în cele cinci zile. Acesta va putea intra și în backstage, locul de întâlnire a starurilor festivalului. Pentru cazare, opțiunile pornesc de la hotel de 5* în Cluj-Napoca, până la o structură în Glamping. Prețul unui astfel de bilet este de 10.000 de euro și va putea fi achiziționat de pe platforma emag.ro.

Pe aceeași platformă, sunt disponibile, doar în perioada 11-14 noiembrie, și pachete de abonamente la prețuri speciale. Două abonamente ce asigură Accesul General pot fi cumpărate cu 1.200 de lei, iar două Abonamente Premium cu 2.500 de lei.

Electric Castle 9 va avea loc între 19 și 23 iulie 2023, iar organizatorii vor anunța în curând primele nume de pe afiș.

Lasă un comentariu