Skip to content Skip to footer

Tineri talentați expun picturi la The Bridge în evenimentul POP UP ART SHOW

„The Bridge” din București va găzdui in holul central al clădirii, în perioada 22 – 29 noiembrie 2022 expoziția ad-hoc de pictură „POP UP ART SHOW”, organizată de Asociația Green Revolution și ArtHalle, susținută de Expo Arte.

Vor expune tinerii artiști bucureșteni BOJIN, MIHAI GLODEANU, VLADIMIR ANDREI, ANDREI VLADEANU, BOGDAN ANDRONIC, SOFIA OVEJAN, 1Q SAPRO, AUGUSTIN RAZVAN RADU, ADRIAN CALIN și ADRIAN DICA.

„POP UP ART SHOW” a apărut ca răspuns la o nevoie a bucureșteanului modern, mereu preocupat, prizonier într-un oraș cu trafic anevoios.

Astfel, aducem arta în calea oamenilor, încercăm să le înseninăm ziua și să le oferim subiecte de visare și chiar de discuție în fața lucrarilor de arta. Si pentru că sustenabilitatea înseamnă să înțelegi, să te adaptezi, să ajuți și să dai mai departe, intelegem toate acestea, ne adaptăm la spațiile oferite de clădirile de birouri moderne, ajutăm artiștii să iși expună lucrările de artă și dăm naștere unei întâlniri între iubitorii de frumos și creatori.

România pierde în fiecare an zeci de tineri talentați, care ar putea deveni ambasadori culturali, dar care, din cauza lipsei de resurse financiare, spatii de expunere și posibilitatea de a fi cunoscuți nu își pot dezvolta și promova talentul artistic. Chiar dacă harul lor este descoperit, chiar dacă sunt absolvenți de școli de arte, tinerii nu au șanse reale de afirmare. De aceea, trebuie să îi susținem să își urmeze visul, să își dezvolte potențialul și să își construiască o carieră artistică. Putem face acest lucru oferind sprijin artiștilor pentru a putea expune, a prezenta și promova arta tânară, de calitate, împreună cu cei care ne împărtășesc credința că România are nevoie de artă.

Vernisajul expoziției are loc în data de 22 noiembrie 2022 începând cu orele 16.00.

Despre Green Revolution
„Asociația Green Revolution” a fost fondată în martie 2009 și este prima organizație nonguvernamentală de ecologie urbană din România ce pune în practică măsurile care stau la baza construirii unui oraș verde. Green Revolution dezvoltă proiecte variate care promovează și sprijină: educația ecologică și responsabilitatea față de mediul înconjurător, mijloacele și soluțiile de transport ecologice și economice, adoptarea unui comportament responsabil față de mediu în rândul autorităților și companiilor private și de stat.

Despre Arthalle
ARTHALLE GALLERY este proiectul unui spațiu de artă contemporană cu scopul de a coagula ideile, evenimentele și proiectele mai multor organizații culturale, galerii, manageri culturali și artiști independenți din Bucuresti, și ca o rezolvare a problemei spațiilor de expunere și producție artistică din acest moment.

Despre ExpoArte
Centru Cultural aflat în subordinea Primăriei Municipiului București, ExpoArte promovează artele vizuale prin intermediul unui limbaj contemporan, accesibil mai multor categorii de public. Promovăm arta de calitate, schimburile culturale și ne dorim dezvoltarea unui permanent dialog atât cu publicul bucureștean, cât și cu cel european.

1 Comentariu

Lasă un comentariu