Skip to content Skip to footer

top 5 cele mai bune mesaje de pe billboard-ul Electric Castle #8

Billboard-ul de la Electric Castle se schimbă mai des decât poți ține pasul cu outfit-urile, de fiecare dată undeva pe spectrul dintre pun referitor la artiștii zilei sau mesaj cu tâlc. Am compilat mai jos câteva dintre cele mai memorabile citate din ediția acestui an.

Dacă unele sunt amuzante, altele sunt perfecte pentru o poză de festival pentru Instagram. Câteva alimentează mulțimea cu entuziasm pentru trupa preferată, care urmează să cânte, cu referințe și versuri fan-favorite. În alte cazuri, aștepți să termine staff-ul EC să afișeze literele, una câte una, pentru a vedea ce scrie în cel mai nou mesaj.

Oricum, acest preș supradimensionat de la intrarea în festival ne întâmpină în permanență, mereu altul, până în punctul în care intervine FOMO-ul – dacă am ajuns prea târziu și am ratat cea mai bună dumă de după-amiază?! Ei bine, în cazul în care te temi că ai pierdut cele mai amuzante/inspiraționale texte, iată o selecție complet subiectivă și, desigur, o scurtă analiză pe text.

SOUP OF THE DAY: GIN & TONIC

O mențiune notabilă o are meniul zilei de la Electric Castle, afișat pe billboard ca un fel de invitație la petrecere. Pentru că cine nu are nevoie de un instigator pentru acel prim pahar de distracție?

Everything now

Simplu, la obiect, memorabil. Un call to action mai pentru o seară de neuitat nici nu se putea. În calitate de cea de-a zecea poruncă a unui decalog al libertății, stimulează imaginația și împinge la spontaneitate cu doar două cuvinte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Silvia Tarziu (@silviatarziu)

My name is Blurryface

Primul dintre cele două răspânditoare de faimă pentru twenty øne piløts a făcut mare vâlvă în dimineața zilei de 15 iulie. Dacă vă întrebați, cel de-al doilea billboard amenajat pentru trupa cu pricipa a fost „My taste in music is your face”. Dar hei! Tot prima iubire este de neuitat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Electric Castle (@electriccastle)

Are you praying for rain?

Aici căldura ni s-a urcat colectiv la cap și am devenit aroganți. Dacă ploaia obișnuia să ne fie arhi-dușman la edițiile trecute, seceta ne-a ajuns din urmă. Prin urmare, cel puțin 3 concerte din ziua cu pricina au inclus un dans al ploii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Mureșan (@alexandra.iugan)

It only gets stranger (cu susul în jos)

Aurul îl ia cel de care jumătate din purtătorii de brățară nici nu-și amintesc, fiindcă petrecerea era în toi. Cu toate acestea, nu poate să nu fie declarat oficial ca fiind cea mai inventivă găselniță de comunicare a EC-ului cu invitații lui.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ricky (@laszlo.riki)

Lasă un comentariu