Skip to content Skip to footer

Ultimele weekend-uri de Mezanin Market în Cartierul Creativ

Mezanin Market continuă sezonul târgurilor de toamnă la Palatul Universul, Cișmigiu, pe 11 și 12 noiembrie, de la ora 10:00 până la 19:00. Sunteți așteptați într-o atmosferă relaxată, cu oameni pasionați de obiecte și idei creative, unde veți putea savura și o cafea delicioasă de la Beans&Dots, str. Ion Brezoianu 23-25, în Cartierul Creativ. 

Fiecare weekend aduce o selecție nouă de peste 30 de antreprenori locali din categorii variate, precum papetărie, cărți educative, bijuterii, produse de design interior, produse gourmet, haine pentru copii și adulți, produse eco-friendly, accesorii speciale, cosmetice naturale și jucării artizanale.

Intrarea este liberă, iar evenimentul este pets (and kids) friendly.

Mezanin Market continuă să ofere o oportunitate relaxată pentru oameni să cunoască antreprenorii din România, să le vadă produsele și să le asculte poveștile înainte de a cumpăra. Este un eveniment unde contează vânzările, dar și bucuria întâlnirilor și a conexiunilor, parteneriatelor și colaborărilor care iau naștere după fiecare weekend petrecut împreună.

De la Mezanin-ul din 14&15 octombrie

Anul acesta, am sărbătorit peste 40 de târguri de weekend, cu peste 50.000 de vizitatori și peste 200 de mici afaceri și inițiative locale.

Au mai rămas 3 weekenduri cu Mezanin Market până la sfârșitul anului, iar aceste evenimente sunt susținute de Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești.

Salvați datele în calendar și veniți să vă bucurați alături de noi pe: 2 & 3 decembrie /  9 & 10 decembrie /  16 & 17 decembrie.

Asociația Antrepriza Culturală prezintă:
Weekend Sessions, cel mai cuminte festival în muzee & grădini publice din București, trei ani cu aproape 60 de zile de evenimente alături de 150-200 de artiști locali, muzică clasică, jazz, pop-indie, poezie, proiecții de film, ateliere, expoziții, sesiuni de deconectare și reconectare cu specialiști din diferite domenii.
Mezanin Market, un program anual de 20 de târguri cu mici antreprenori din diferite domenii la Palatul Universul.
Roditor Food Market, o scenă de prezentare a micilor antreprenori printr-un market place dedicat și evenimente pe terase și spații frumoase din București sub Pop-Up Roditor.

 

Lasă un comentariu