Skip to content Skip to footer

Ultimul weekend la Muzeul Țăranului Român

Ultimul weekend înainte de vacanță: picnic la muzeu, concerte, expoziții, ateliere, dar și o selecție de bătuturi & gustări perfecte pentru serile calde de vară. www.weekendsessions.ro

CONCERTE

Sesiunile muzicale includ în fiecare zi DJ Set viniluri, prezentat de JAH Guidance HIFI crew, recital de harpă, cu Mariana Tudor, pe 15 iulie și recital de chitară clasică și HandPan cu Maxim Belciug & Gabriel Bălașa pe 16 iulie. Fiecare zi vine cu un concert acustic de folk indie cu We Singing Colors.

EXPOZIȚII

Vizitatorii sunt invitați să descopere, până la ora 19:00, expoziția temporară de la Muzeul Național al Țăranului Român: „Păstorit contemporan. Un patrimoniu, mai multe dileme” (17:00-19:00), o mică expoziție de fotojurnalism „România te iubesc”, cu o selecție de fotografii realizate pe teren, în timpul investigațiilor (17:00-21:00), dar și avanpremiera expoziției „Mândrie și Beton – O nouă decadă de documentare. O nouă carte de fotografie” (17:00-21:00).

POEZIE & LECTURI PENTRU COPII

Casa de Editură Max Blecher prezintă o selecție specială de poezie contemporană, vă așteaptă să o răsfoiți, să o citiți și să o luați acasă. Cărțile frumoase vin cu arca la Weekend Sessions! La standul editurii Frontiera vă întâlniți cu cele mai frumoase volume ilustrate pentru copii, atlase și romane tocmai bune de citit în serile de vară.

ATELIERE

Atelierele interactive includ sesiuni de Hula Hooping cu Mara Gavrilescu (17:30-18:30), Cortul Terapeutic cu chestionar de profil personal și discuții despre terapie cu Ligia Moise și Florina Cioagă (17:00-21:00)

CINEMA

Curtea MȚR va găzdui un mic cinema sub copaci – de la ora 20.00, invitații pot viziona proiecții de scurtmetraje realizate de absolvenții UNATC I.L. Caragiale, prezentate în aer liber, iar într-o proiecție oferită de microMultilateral vor putea fi vizionate șase filme scurte de Radu Jude: Cinema Almanah, cu clasificarea AP 12+.

Sâmbătă și duminică, de la 17.00 la 23.00
Muzeul Național al Țăranului Român, Str. Monetăriei 3
Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită
Program

Lasă un comentariu