Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 02-08.01

Dacă încă ai vacanță sau munca pe low-battery și nu știi pe unde să-ți mai rupi din timp, vezi la ce s-a dat drumul prin București – de la tecknights, la expoziții rupte din Dicționarul Durerilor Obscure, stand-up sau teatru. Low to no budget. 

Miercuri la „Anonimul Venețian”

4 ianuarie | 20.00-21.30 | TNB

O piesă de teatru din recomandările Tatianei Ernuțeanu, cu Ilinca Goia și Ioan Andrei Ionescu, și o punere în scenă a filmului cu același nume. Despre acea dragoste care n-a fost consumată la vremea ei, dar care își păstrează candoarea peste ani – și pentru o reîntâlnire la Veneția. „(…) o piesă guvernată parcă de titlul lucrării lui Baldessari – „There isn’t time”.

Preț bilet: 80 lei

Biletele pot fi achiziționate aici

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Joi la Open mic-ul „The Fool”

5 ianuarie | 20.00-22.00 | The Fool

Cât comedianții consacrați din România dau drumul încasărilor groase din cinema, cu „Teambuilding” abia intrat pe Netflix și avanpremiera „Romina, VTM”, hai să facem loc și un pic de galerie și pentru nou mai exact, celor 10 comedianților amatori care vor să fure startul joi, la „The Fool”.

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Vineri la Mysterio TekNight

6 ianuarie | 21.00 | Fabrica

Dacă la unele party-uri de tek pare că bate vântul, Teknight-ul de vineri sigur nu e unul dintre ele. După 2000s hits, Tzanca Uraganul și alte common ground-uri muzicale din noaptea de revelion, lasă-i pe Heket Tribe, Tabula Rasa, 𝐆𝐞𝐡𝐋𝐞𝐤𝐓𝐞𝐤 și Dave să lovească unde-ți place.

Intrare: 40 lei / 50 lei după 00:00 (cash only)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Sâmbătă la Density Label Night

7 ianuarie | 23.00 | Tehnic

Dacă tek-ul nu e chiar nișa ta, dar revelionul ți-a stârnit apetitul pentru party-uri, sâmbătă ai alternativa minimalelor în Tehnic, cu Sublee, Suciu & Vlad Caia, pe care i-ai mai prins și pe la Electric sau Bușteni.

Preț bilet: 30 lei sau 50 lei la intrare. 

Biletele se pot achiziționa aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Duminică la AMBEDO, expoziția Ioanei Drăgușin

3-9 ianuarie | 17.00 | Celula de Artă

Pornind ca un termen inventat, „ambedo” apare în Dicționarul Durerilor Obscure ca transa melancolică care se oprește în senzorialul familiar, fără un alt scop decât autoexplorare. Pe scurt, unde ne fuge mintea când nu-i dăm o direcție, exprimat vizual într-o expoziție marca „Celula de Artă”.

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Lasă un comentariu