Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 03-09.04

Începe luna în forță cu o avanpremieră de teatru, un spectacol de dans contemporan, mâncare bună și TOATE felurile de muzică. De reținut dacă îți place parmezanul sau dacă lunea ești punk, vinerea rock și sâmbăta hip-hop. 

Luni fă o decizie proastă @ Filaret 16

3 aprilie | 19.00 | Strada Mitropolit Filaret 16

Straight outta „Iugoslavia”, cei de la Parnepar se ocupă de partea de post punk industrial a la Molchat Doma, iar Bad Decisions completează cu un sound de garage, într-un concert coupe care rupe. De neratat dacă te simți rebel lunea asta.

 

Vezi aici mai multe.

 

Marți procesează-ți mommy issues-urile @ Apollo 111 Teatrul

4 aprilie | 17.00, 20.00 | Apollo 111 Teatrul

Vorbind cu umor despre disfuncționalități familiale, Câinele mamei mele, cu Katia Pascariu, Ana Dumitrașcu, Vlad Ionuț Popescu și Rolando Matsangos este cea mai nouă co-producție Apollo, cu avanpremiera fix marți. De râs, de plâns și de râs & plâns în același timp.

May be an image of ‎2 people and ‎text that says "‎CÂINELE MAMEI MELE xG Regie:LuizaMihäilescu Cu: Katia Pascariu Ana DumitraÈcu Vlad lonuț Popescu Rolando Matsangos Ecleraj Luiza Mihăilescu Scenografie Cosmir Stancu design- Sunet- Octavian foto fotoafiş Lăcătuș ActriÈe Mihaela Rădescu, Simion, Alexandra Bălan Grafică Vasilescu Producție APOL0111 LOVEDBY Primulbanking intellige 04.04 5PM 8PM 05.04 7PM حت‎"‎‎

Intrare liberă, dar îți iei bilet de aici (vezi că nu mai sunt multe).

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Miercuri se mănâncă italienesc @ naive

5 aprilie | 19.00 | naive

Miercuri este despre gătit la nivel de performance și despre roata de parmezan, cea mai tare invenție de când s-a inventat însăși roata. Cu live cooking station, pentru o experiență completă.

May be an image of text

Rezervă-ți o masă la numărul de telefon 0725.550.333.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Joi se dansează între viață și moarte @ ARCUB

6, 7 aprilie | 19.00 | ARCUB

Semnat de Cosmin Manolescu & Paradis Serial, spectacolul de dans contemporan Cancer, Coregrafiat promite o seară emoționantă, intimă, care implică direct publicul. Pentru că este greu să vorbim despre boală și despre moarte, dar este mai greu să nu vorbim deloc despre ele.

May be an image of one or more people and text

Intrare gratuită dar cu rezervare în prealabil la info@dans.ro sau pe WhatsApp la numărul 0722.322.366. La rezervarea locului, spectatorii interesați vor fi rugați să dedice o piesă muzicală pentru o persoană dragă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Vineri se intră în Coma @ Quantic

31 martie | 20.00 | Quantic

Nu rata lansarea celui mai nou album al celor de la ComaAcordul părinților. Pentru o seară de vineri chill, pe alternativ. Din fericire, dacă ești major nu trebuie să-i întrebi pe ai tăi dacă ai voie să participi.

 

 

Preț bilet: 80 lei până în ziua evenimentului (ia-ți bilet) & 100 lei online & la fața locului

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Sâmbătă ia cu asalt hip-hopul @ hip hop takeovers

8 aprilie | 21.00 | Gradina Alhambra

Oficial a venit primăvara dacă s-a dat drumul la hip hop în grădină. Scoate-ți ochelarii de soare de la naftalină și pune-ți your dancing shoes pentru un party cu un vibe imaculat și muzică pe care n-ai cum să n-o știi.

May be an image of text

Preț bilet: depinde când vezi asta, dar 70 lei (prima transă), 90 lei (a doua) dacă vrei să-ți iei online, sau 100 lei la intrarea evenimentului

Mai multe aici.

 

Duminica e cu suspans și fiori @ Trei Bețivi Bar

9 aprilie | 20.00 | Trei Bețivi Bar

Dacă și tu crezi că duminica e pentru clasice, fă o ieșire casual la Trei Bețivi să vezi „Rope” al lui Alfred Hitchcock. 100% că o să te prindă. Că o să te simți legat de plot. Că o să… [inserează altă glumă cu funia].

Beginner's Guide to Alfred Hitchcock: Rope (1948) — Talk Film Society

Intrarea gratuită

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Lasă un comentariu