Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 05-11.06

Pentru cei care s-au consumat prea tare în ultima perioadă cu muncă sau vreo sesiune, dar sunt prea înainte de salariu ca să dea o tură până la mare, săptămâna asta vine cu platane în pădure, cireșar pe victoriei, târguri SH și câte un teatru social, o carte despre ce să faci să nu mai doară sau un film de festival care să te mai scoată din ritm. 

[Marți] Club de lectură „Iernile Sufletului” @Food x One Love Coffee

6 iunie | 18.30 | Food x One Love Coffee

Survolând depresii sezoniere, despărțiri abrupte sau constrângeri financiare, „Iernile Sufletului” învață, într-o manieră autobiografică, importanța de a retrage, uneori, înapoi în tine și de a-ți compensa suferința în timp pentru vindecare – exact ca natura retrasă în hibernare sau Sylvia Plath între patru pereți. Simte și nu ține pentru tine la clubul de lectură MiniBiblioteca, despre „Iernile Sufletului”. Și dacă tot ajungi pe la Food x One Love Coffee, încearcă-le și rețetele proprii de cocktail x cafea.

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Miercuri] Spectacolul „Energie Vitală” @Replika

7 iunie | 19.00-21.00 | Centrul de Teatru Educațional Replika

„Energie Vitală” este un spectacol-colaj despre criza prețurilor la energie, reflexul condiționat de ultimele facturi de a mai căuta un bec de stins, dar și despre măsura în care, în circumstanțe extreme, am putea trăi sau nu fără electricitate. Documentând sursele acestei crize recente prin testimonialele unor lucrători în sistemul energetic, funcționari publici și oameni politici, spectacolul Replika de miercurea asta te scoate din bezna fake-news.

Intrare liberă, pe bază de rezervare. Completează formularul aici

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Joi] „Saint Omer” și maternitate @Cinema Europa/Elvire Popesco

8 iunie | 17.15 sau 18.00 | Cinema Europa sau Cinema Elvire Popesco

După ce o tânără de origine africană este acuzată că și-a omorât bebelușul abandonându-l pe plajă în timpul mareei, propriile traume de familie și credințele cinice ale mamei, o scriitoare care își propune să dedice o carte cazului și, de asemenea, viitoare mamă, începe să pună la îndoială dacă își dorește cu adevărat un copil. „Saint Omer” a câștigat Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film de la Veneția, 2022.

Preț bilet: 15 lei la Cinema Europa sau 20 de lei la Cinema Elvire Popesco.

Pentru achiziționarea biletul sau pentru mai multe detalii intră aici.

 

[Vineri-Duminică] PICNIC FONIC 2023 @Pădurea Băneasa

9-11 iunie | 23.00 | Federația Română de Tir Sportiv

Dacă ochii văd, inima bere sau dacă ți-era dor de minimala aia la pădure, PICNIC FONICE ține de vineri, până duminică.

Preț bilet: 149 lei (de aici).

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Sâmbătă-Duminică] Cireșar pe Victoriei @Calea Victoriei

10-11 iunie | 23.00 | Victoria Hub

Ca de sezon sau în caz că te-ai dezhidratat prea tare în noaptea precedentă, fă ceva fără efort sau fără pretenții în weekend-ul ăsta. Ia un prieten de mână și luați-o la picior pe Calea Victoriei pentru Cireșar pe Victoriei și o bârfă mică.

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Duminică] Prima ediție Sunday Thrift Market @Common House

11 iunie | 11.00-18.00 | Common House Bucharest

Cu haine, accesorii și încălțăminte pre-loved, îți poți petrece duminica în căutare de nou la Sunday Thrift Market, că tot e mai simpatic să reclicăm hainele bune, dar poate acum prea mici, decât să ne golim portofelele pe Shein. Dacă ai ce, încă mai poți aplica să și expui, printr-un email la hello@commonhouse.ro. În plus, pe terasă găsești și bar, și umbră.

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Credit foto deschidere articol: Picnic Fonic

Lasă un comentariu