Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 05-11.09.22

Între 5 și 11 septembrie, nu-ți lăsa timp să ți se ia. De la evenimente no-budget până la festivaluri de varietăți, uite mișcarea din București de care poți să te bucuri.

Miercurea gratuită la MNAR 

Muzeul Național de Artă al României și muzeele afiliate, Muzeul Colecțiilor de Artă, Muzeul Theodor Pallady și Muzeul K.H. Zambaccian, nu au porțile deschise doar de Noaptea Muzeelor, ci și în prima miercuri din fiecare lună!

Accesul gratuit se aplică și expozițiilor deschise.

Joia la Zilele ISCOADA

Deschisă între 4 și 10 septembrie, Zilele ISCOADA – Apă, artă și comunitate este o expoziție multimedia, cu dezbateri, toate sub umbrela unei teme comune, apa. 

Pe scurt, este despre dinamicile și comunitățile din jurul canalul de irigații Sadova-Corabia, un proiect uriaș de infrastructură, construit în perioada socialistă, și acum, în ruine. Dar, Zilele ISCOADA este și un spațiu unde se proiectează filme documentare care adresează capitalizarea apei, practici sustenabile de permacultură, sau comunități direct afectate de încălzirea globală. 

Programul complet aici.

De la ora 19.00

Vinerea la prima zi din Balkanik Festival #9

Între 9 și 11 septembrie, Balkanik Festival își propune să facă același lucru ca încă de la prima ediție, să promoveze incluziunea și acceptarea altor culturi prin muzică și alte forme de artă. Altceva cu care festivalul iese în față este cât de mult e de dansat!

Artiști: ONUKA (Ucraina), BABA ZULA (Turcia), ORANGE BLOSSOM (Franța), BUBLICZKI (Polonia), MESZECSINKA (Ungaria), TARAF FLAMENCO (România-Argentina), SURORILE OSOIANU (Republica Moldova), IARBA FIARELOR (România), și ORIENTAL SESSION (România).

9-11 septembrie, de la ora 16.00

Poți achiziționa bilete aici (125 lei Full Pass, 75 lei 1-Day Pass).

Sâmbăta la Platforma Wolff

Dacă nu ești la Balkanik #9 și preferi o bubuială hip, te așteaptă Platforma Wolff cu muzică electronică. Un sound mai underground, dar la fel de clean ca Priku, într-o locație care prinde amploare în București. 

Între 20.00 și 06.00. 

Intrarea 20 lei.

Sâmbătă sau duminică, o tură pe la Paradis Paradis

Un eveniment cu care poate că deja te-ai obișnuit, dar încă are farmec: târgul de viniluri din Control.

Detalii aici.

Duminica la Tinerețea noastră

Între sensibilitate și teribilism, cu un farmec intim, Tinerețea Noastră este un spectacol numai bun pentru o seară în care dăm praful din teatrele de stat pentru ceva nou, și underrated.

De la ora 19.00, la Romexpo (Pavilionul C3) – Centrul Cultural LUMINA. În direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză. Detalii aici.

Poți achiziționa bilete aici (30 lei).

Lasă un comentariu