Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 08-13.11.22

Răspunsul tău săptămânal la întrebarea „ce facem diseară?” este aici: între film arthouse, coregrafie despre perioada pandemică & concerte rock, de la punk, la indie, ai ce să alegi.

Marți suntem artsy, dar facem și un dive-in în viața de artist independent cu (IN)DEPENDENȚII @ unteatru

8 noiembrie | 18.00, 21.00 | unteatru în cadrul Festivalului Național de Teatru #32

Află câte ceva despre industria independentă de teatru, despre pasiune și dedicare în condiții limită, și despre culisele artei, chiar de la sursă. Spectacolul  „(In)dependenții – homo sapiens non urinat in ventum” reunește trei centrale de putere ale teatrului nefinanțat de stat din București: unteatru, Centrul de Teatru Educațional Replika și Green Hours.

Un cross-over de neratat, de la 18.00 dacă ești matinal, și de la 21.00 dacă pleci târziu de la birou, care reușește să te emoționeze, să te distreze și să-ți dea de gândit – toate în doar o oră și 20 de minute.

May be an image of 2 people, people playing musical instruments, people standing and indoor

Bilete: 55 lei (pe care le cumperi de aici)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Miercuri o dăm pe vintage la pelicula Hiroshima mon amour @ Cineclubul Film Menu

9 noiembrie | 19.00 | Cinemateca Eforie

Despre iubire și alte bombe atomice (spoiler alert?), straight outta Epoca de Aur a cinematografiei franceze, „Hiroshima mon amour” este un spectru nuanțat (deși alb-negru) de emoție, nebunesc, plin de viață & poezie.

Proiecția de film începe la 19.00 și este concluzionată de o discuție moderată de Andreea Păiș și Vlăduț Iosef, redactori FILM MENU, care îți selectează în fiecare miercuri un nou chilipir cinematografic.

Acces: 10 lei (preț întreg), 5 lei dacă ești student, 3 lei dacă ești de la UNATC, și gratuit pentru persoane cu dizabilități.

Mai multe detalii aici.

 

Joi vedem noi perspective, din noi unghiuri (coregrafice) cu „Interior/ Exterior” / unteatru

10 noiembrie | 19.00 | unteatru

Vino să vezi, pentru prima oară în fața publicului, mărturia în mișcare a patru femei în aftermath-ul pandemiei, într-un iureș dinamic al trăirilor: „Interior/ Exterior”.

Documentat din relatări adunate de la femei cu vârste între 10 și 70 de ani în perioada de izolare a primului val, spectacolul-dans oferă, ca o șoaptă la ureche, un insight plin de emoție asupra singurătății, a lipsei de atingere și a perioadei care ne-a marcat pe toți.

May be an image of 2 people and indoor

Bilet: 50 lei (ia-ți-l de aici!)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Vineri: tu + persoana de care îți place, la E.M.I.L., live @ Fabrica Club

11 noiembrie | de la 20.00 | fabrica

E vineri, deci n-are rost să stăm pe chill. fabrica dă startul la o seară punk rock, care culminează cu concertul E.M.I.L. Dacă ajungi mai devreme, nu te îngrijora, pentru că Taking Back August & Rana vor încălzi mulțimea în deschidere.

Acces: 60 lei online, 70 lei în ziua evenimentului.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Sâmbăta trece cu Trecuturi Prezente. Arhiva și corpul (instalație vizuală) by SAC

12, 13 noiembrie | 14:00-20:00 | Malmaison

Înainte de ieșeala de sâmbătă din Apollo, dă o fugă la Malmaison! După un concept semnat de Ioana Marinescu, „Trecuturi Prezente. Arhiva și corpul” este selecția din această lună a programului curatorial „Open Context”, disponibilă publicului până la 22 noiembrie.

Acesteia îi sunt alăturate, pe 12, 13 și 17 noiembrie, acțiunile performative „În trei zile aici va crește iarba…” (de la 19.30), care îi pun sub lumina reflectorului pe Smaranda Găbudeanu, Iulia Mărăcine, Katia Pascariu & Ana Turos.

May be an image of 2 people and text that says "Trecuturi Prezente Arhiva și corpul Instalație vizuală 5-22noiembrie /SAC MALMAISON Concept: loana Marinescu În trei zile aici va crește iarba... Acțiuni performative noiembrie, ora 19.30 cu Aurelia Anton, Smaranda Găbudeanu, lulia Mărăcine, Katia Pascariu, Ana Turos"

Mai multe detalii aici.

 

Duminica asta, Oigăn & Nord-Vestul lansează „Antimaterie” și te lansează în orbită @ Expirat

13 noiembrie | 20:00 | Expirat, Halele Carol

Oigăn și trupa sa, Nord-Vestul, vin exact cu sunetele indie rock de care ai nevoie duminica asta, cu cel mai nou album al acestora. Colaborările de pe album includ nume ca Adi Despot, Lucia, Ana Ularu sau Jurjak, și, în caz că vrei să bei o Cuba Libre, ușile pentru eveniment se deschid de la 18.00.

Acces: 40 lei (presale aici) & 60 lei la intrare.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Lasă un comentariu