Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 10-16.04

Săptămâna asta, ia-ți vacanța un pic mai devreme cu nopți pierdute la jazz sau groove sessions, set-uri la care nu mai ții cont de buget, spectacole de teatru progresiste sau un garage sale de board game-uri și o bârfă proaspătă. 

 

Luni ia-ți un boardgame SH @Board Games Garage Sale

10 aprilie | 19.00-23.00 | 1UP Gamers Pub

Dacă ești fan boardgame-uri, știi că mai și ard un pic la buzunar. Partea bună e că la garage sale prinzi multe dintre cele mai nișate boardgame-uri, care ori îți apăreau ca fiind indisponibile pe Emag, ori erau cam mult la salariul trecut să le fi luat la prima mână. Aruncă un ochi după ce ieși de la birou sau, dacă ai jocuri de care vrei să scapi acasă, pune-le aici la vânzare. Tot aici, se și joacă ca la CBG. 

Intrare: 20 lei

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Marți nu ne ferim să vorbim despre abuz într-un spectacol-manifest @PLUTA

11 aprilie | 19.00 | Goethe-Institut Bucuresti

Prezentat ca fiind spectacolul-manifest feminist & anti-violență, premiera „PLUTA” își propune să vorbească despre abuz, despre dinamicile toxice de putere și despre acele momente care par inofensive când nespunând ferm „nu,” îi crăpăm ușa să-și facă loc în viața noastră.

Intrare liberă, pe bază de rezervare. Rezervă-ți locul aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Miercuri o dăm pe saxofoane @JAZZ US! 84

12 aprilie | 20.00 | BEAT Bar Umanist

Așteaptă-te la Trio Iordache (saxofon), Sorin Romanescu (chitară) & Tavi Scurtu (tobe), care jonglează între sunete consacrate de jazz și improvizație liberă. Tot miercuri, vor veni cu câteva compoziții proprii pregătite pentru audiența BEAT Bar.

Preț bilet: 60 lei la intrare / 50 lei în avans la bar sau pe Revolut la nr. 0720854187

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Joia trecem pe conga @The Mob Scenes / Jam Session

13 aprilie | 20.00 | Grădina ArtHub

Dacă te-ai cam săturat de aceleași set-uri confortabile sau de concertele play-safe din București, vezi cum sună niște conga și synth într-o improvizație groove, în egală măsură dansantă și picantă.

Foto deschidere articol

Intrare: 30 lei

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Vinerea și bărbații plâng câteodată @Medea’s Boys

14 aprilie | 20.00-21.30 | Apollo111 Teatrul

Într-o demontare a clișeelor de gen, „Medea’s Boys” răstoarnă legenda călătoriei pe nava Argo printr-o distribuție exclusiv masculină, menită să exploreze atât vulnerabilitatea bărbaților, cât și aplecarea programată către o gândire misogină. Într-un moment de celebrare a evenimentului, rememorarea Medeei, o nomadă criminală, traduce iubirea patologică și feminitatea răuvoitoare în mintea bărbaților argonauților drept combustibilul pentru o apropiere „erotically incorrect.”

Preț bilet: 65 lei

Biletele pot fi achiziționate aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Sâmbătă mergem la house, nu stăm în casă @LavaLava Showcase

15 aprilie | 22.00 | Control Club

LavaLava vine cu acea petrecere go-to a audiențelor din Budapesta, la București. Cu Tolo b2b Falcao (HU) & Dodo, sâmbăta asta, Controlul pregătește sonorizarea pentru acei 130 bpm, așa cum se aud și în afară.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Duminică află de ce merge lumea la @NOOK w/ Cap, Suciu, Aleksan’dru

16 aprilie | 22.00 | nook.club

Ca să-ți faci o idee de ce a început brusc lumea să posteze de la Nook, techno-ul lor e bun și interiorul arată cam ca vechiul Eden. Also, intrarea e liberă până în ora 00.00, deci nu te costă nimic să testezi apele.

Intrare gratuită până în 00:00 și 30 lei după 00.00.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Lasă un comentariu