Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 11-16.10

Chiar dacă vremea s-a urâțit, n-are niciun rost să stai în casă. Happ.ro îți prezintă 7 motive să ieși în oraș, weather-appropriate & cu câte ceva pentru fiecare. Chiar și pentru prietenul ăla veșnic nemulțumit.

Marți, What is love KARAOKE cu alini / Grădina ArtHub

11 octombrie | 21:30-23:45 | Grădina ArtHub

May be an image of text

De ce să te duci la artă când poți să fii artă? Despletește-ți părul și drege-ți vocea pentru o seară fără inhibiții, în care se râde mult. What is love KARAOKE cu alini este after-party-ul în care prinzi ceva curaj de mijloc de săptămână. Cunoștințele muzicale și cântatul după portativ se lasă la intrare, deci nu te îngrijora.

Aici citești în detaliu despre seara ta spontană de karaoke.

Intrare liberă și necondiționată de participarea la proiecția de dinaintea evenimentului.

Dar în cazul în care te interesează #LoveSupreme, o animație +16 care împletește un colaj de povești de dragoste pe fundalul unor șlagăre celebre de iubire… Biletul este 20 de lei și îl poți achiziționa de aici. Iar proiecția începe la 20.00.

 

Tot marți, Munteanu își serbează ziua de naștere cu Munteanu Fest #6 (concert caritabil)

11 octombrie | 18:00 | Expirat

Dacă vrei să petreci cu Munteanu (de la MunteanuRecomandă), să dansezi toată noaptea pe muzica lui Partizan, Sarmalele Reci, Omu Gnom, Eyedrops și Something Stellar, dar și să faci o faptă bună donând pentru campania #NoiFacemUnSpital a celor de la Dăruiește Viață”… 

Vești bune. Poți face toate acestea ca ness-ul… 3 în 1!

Consultă pagina evenimentului aici.

Preț bilet: 50 / 80 / 120 lei (în funcție de cât de generos te simți). Bilete se pot achiziționa aici.

 

Miercuri, Vernisaj Megan DOMINESCU: Hell Was Boring, They Didn’t Even Have 5G

12 octombrie | 18:00-21:00 | Anca Poterașu Gallery

May be a close-up of text that says "00 Megan Dominescu October 12 2022, 18:00 Anca Poterașu Gallery Popa Soare 26 Curated by Linda Peitz Hell Was Boring, They Don't Even Have 5G"

Scufundă-te în undergroundul artei vizuale cu vernisajul lui Megan Dominescu, „Hell Was Boring, They Didn’t Even Have 5G”. Plasat în viitor, abstract, într-o utopie în care animalele preiau controlul, cu leitmotivul melcului, evenimentul nu are cum să te plictisească.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

E joi, suntem la Spirala Capitalului. artă, capitalism economic, sancțiuni / Artichoke Social House

13 octombrie | 19.00 | Artichoke Social House

May be an image of text that says "SPIRALA ARTĂ, CAPITALISM CAPITALULUI. ECONOMIC, SANCȚIUNI Data:joi, Data: 13.10.2022 Ora: 19:00 Unde: Artichoke Social House Calea Victoriei 45, București"

 

Expoziția Spirala Capitalului. artă, capitalism economic, sancțiuni este o întâlnire inedită cu teoreticieni și teoreticiene, și artiști și artiste într-un dialog de actualitate, care îmbină politicul și expresia artistică. Pentru seri care nu te lasă indiferent și care îți dau de gândit.
De la 19:30, Noa Treister susține o prezentare: „On Sanctions”, iar de la 21:00, pregătește-te pentru o piesă de teatru – lectură: „Mermaids of Trash”, în regia Ruxandrei Simion, cu Anca Munteanu.

Citește totul despre eveniment aici.

Accesul este liber.

 

Vineri = Concert Șuie Paparude / fabrica

14 octombrie | 21.00 | club fabrica

Când a fost ultima dată când ți-ai început weekendul cu vibe-urile bune marca Șuie Paparude? Dansează până rămâi fără aer cu regii electro-ului românesc, care au sărbătorit anul acesta 30 de ani de activitate.

Warm-up & afterparty by AMON.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Preț bilet: 75 lei (presale) / 85 lei (în ziua evenimentului). Cumpără de aici.

 

Sâmbătă, Mustărie, Vin și Brânzeturi

15 octombrie | 12.00-21.00 | Acuarela

May be an image of fruit and text that says "ASOCIAȚIA AȚIA BOLD arts art MUSTĂRIE, VIN & BRÂNZETURI wine venture LA SALINA EQUINOX DAVINO 15-16 octombrie, Polonă 40 rezervări: 0745662889 acuarela BISTRO"

In vino veritas – chiar dacă vremea nu ține cu tine, nu înseamnă că nu poți avea o sâmbătă relaxată și plăcută cu prietenii în Acuarela Bistro.

Pentru această ocazie, wineventure.ro au selectat pentru tine, de la Crama Davino, vinuri marca Davino, Equinox & La Salina. Mai mult, dacă pierzi startul sau dacă ți-a plăcut prea mult, și duminică, 16 octombrie, se întâmplă fix același lucru, în aceeași locație.

Citește totul despre degustare aici.

 

Duminică

16 octombrie | 19.00 | Teatrul Bulandra, Sala „Toma Caragiu” (atenție, Grădina Icoanei, nu Izvor)

BĂIEȚII DE ZINC - Teatrul Bulandra
Foto credit: Adi Tudose

De neratat este spectacolul „Băieții de Zinc” în regia lui Yuri Kordonsky. Duminica este ziua perfectă pentru o întâlnire cu două dintre marile doamne ale teatrului (Mariana Mihuț & Dana Dogaru), dar și pentru o oră și 30 de minute sfâșietoare, despre război, pierdere și durere.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Bilete îți iei de aici – au mai rămas doar cele de 80 de lei.

 

Lasă un comentariu