Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 11-17.09

Nu-ți pierde capul/pălăria (vezi „La Țigănci”), mai degrabă, în stil poetic și pe sunete de jazz, rămâi cu picioarele prin București și descoperă evenimentele de săptămâna aceasta.  

 

[Luni] La Țigănci @ unteatru

11 septembrie | 20.00-21.20 | unteatru

Poate că ai citit deja „La Țigănci”, însă Andrei și Andreea Grosu adaptează această nuvelă fantastică într-un limbaj spectacular, ușor de descifrat. Universul eingmatic creat de Eliade, devine accesibil pentru spectatori. Richard Bovnoczki, în rolul principal a lui Gavrilescu, ne ghidează prin lumea visului, pe traseul întortocheat spre țigănci – spre trecut, prezent și viitor.

Preț bilet: 75 lei (achiziționează aici)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Marți] Festivalul Internațional de Poezie @ MNLR

12 septembrie (-17 septembrie) | 16.00- 21.45 | Muzeul Naţional al Literaturii Române

După o zi de muncă în care ți se cere să fii rapid și productiv, pe seară poți să intri în slow-living mode, să îți relaxezi neuronii și să îți activezi artistul din tine. Adică să te lași în mrejele poeziei la Festivalul Internațional de Poezie.

Intrare liberă.

Programul complet și mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Miercuri] Open Mic @ Comics Club

13 septembrie | 20.00 | Comics Club

Râdem, glumim, da…De fapt, nu e nicio continuare, pentru că doar asta e în programul de miercuri seară la Comics Club: caterincă, haz de necaz, hăhăială. Toate datorită a 10 comedianți amatori + Sergiu Mirică. Stand-up doar ei, tu, dacă vrei să stai jos la un pahar, fă-ți rezervare! Sau poate îți place pe nepusă-masă…Ok, o să le las lor glumele…

Intrare liberă, pe bază de rezervare.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Joi] Șahul Vântului @ Rezidența9

14 septembrie | 20.30 | Rezidența9

Thrillerul gotic, „Șahul vântului/Chess of the Wind” (1976), în regia Mohammad Reza Aslani (Iran), a fost inițial interzis, apoi recuperat și acum proiectat la Rezidența9. „Un mister de crimă stilizat hipnotic în care convențiile de clasă, rolurile de gen și chiar timpul însuși sunt răsturnate cu o ferocitate șocantă”.

Preț bilet: 25 lei (achiziționează aici)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Vineri] Trifoi Fest @ Malmaison

15 septembrie (-17 septembrie) | 14.00-21.30 | Calea Plevnei 137C

Trai sustenabil în sus, trai sustenabil în jos, ai tot auzit despre asta, nu-i așa? Da, nevoia de a trăi mai bine, cu mai puțin, e din ce în ce mai acută. Dacă vrei să devii o variantă mai bună a ta și mai iubitoare de natură, începe un trai sustenabil! Dacă încă ești pe lângă subiect, nu e nimic. Poți merge la Trifoi Fest și afli într-un mod relaxant ce presupune acest stil de viață sustenabil.

Pe lângă alternativele pentru o viață mai sănătoasă și waste-free, de la produse alimentare, până la  produse pentru casă, cosmetice și de îngrijire, poți participa la ateliere care te pun mai bine în temă.

Intrare liberă / între 30-100 lei, dacă vrei să susții evenimentul, dintre care 20% se duc la plantarea de trifoi/aromatice/arbuști (achiziționează aici)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Sâmbătă-Duminică] Weekend Sessions @ Casa Filipescu Cesianu

16-17 septembrie | 16.00 – 21.00 | Casa Filipescu Cesianu

Weekend în familie aka Weekend Sessions cu concerte, expoziții, ateliere și picnic în frumoasa gradină de pe Calea Victoriei, la Casa Filipescu Cesianu.

Preț bilet: 50 lei (achiziționează aici)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Duminică] Jazz & Blues @ BFringe în parc

17 septembrie | 20.30-21.30 | Parcul Obor

Un sfârșit de săptămână la un pahar de vin, pe fundal de jazz&blues, unde vocea, pianul și chitara își găsesc armonia. Soul Serenade & Alexandru Olteanu sunt muzicieni cu experiență și turnee internaționale, te poți convinge că sună bine, dând un play videoclipului de mai jos.

Intrare liberă

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Lasă un comentariu