Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 12-18.06

Este timpul să faci switch-ul la programul de vară. Dacă ai nevoie de un motiv să ieși din casă, ai aici cel puțin unul pe zi. Poate conține urme de: expoziție-manifest, teatru neconvențional, seri de poezie/ citiri în tarot, un concert de indie britanic, muzică & mâncare în aer liber, și un thriller romantic de referință.

[Luni] MENDED THREADS – expoziție-manifest de artă textilă contemporană @ Promenada Mall

12-18 iunie | 10.00-22.00 | Promenada

Ai o săptămână întreagă să arunci un ochi la niște cultură în mall (mai ales dacă mai ai și alte cumpărături de făcut). MENDED THREADS face accesibile lucrări textile de la UNArte și YKO-YKO, pentru EU Green Week, într-o inițiativă manifest pro reutilizare, reciclare și reinventare, as inventive as it gets. Dacă te pierzi, e la etajul 1.

May be a graphic of 5 people and text

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Marți] Rocanotherworld Pop-up Gathering @ Cărturești Carusel

13 iunie | 18.30 | Cărturești Carusel

Dacă te pregătești de Rocanotherworld, primul pas e acasă, la București. Dacă îți plac băieții de la The Mono Jacks, cu atât mai bine. Vino marți să îi asculți pe Doru Trăscău și Andrei Zamfir într-o formulă acustică. Se vor cânta piese pe care le știi, în feluri în care poate nu le știi încă, între cărți și gânduri nerostite.

Intrare liberă.

Mai multe detalii aici.

  

[Marți] Baxter Dury (UK) @ Control

13 iunie | 20.00 | Control Club

Mai târziu, dacă nu te-ai săturat de muzică bună, dă o fugă până în Control. Pe lângă că marțea în Control, întâlnirea cu Baxter Dury (artist britanic pentru prima oară în România, raconteur și vocalist) garantează un vibe bun și eclectic.

 

Intrare: 140 lei. Ultimele bilete sunt disponibile aici.

Mai multe informații găsești pe Facebook-ul evenimentului.

  

[Miercuri] Eco-teatru sonor @ Londohome

14 iunie | 18.00 | Londohome

Dacă ai chef de altfel de performance, lowkey dar puternic, ancorat în problema comunitară a poluării de pe Valea Jiului, MINĂ faci, M I N E găsești este activitatea ta de miercuri seară. Și de duminică, 18 iunie, la ora 18.00, la ArtHub. Și dacă săptămâna viitoare e mai aerisită pentru tine, pe 20 iunie, tot 19.30, la Asociația Hearth.

May be a graphic of text that says "Teatrul Dramatic "I. D. Sîrbu" Asociația Macaia Plastic Art Performance Collective MINÃ faci, 14 iunie, ora 19:30 Londohome 18 iunie, ora 18:00 ArtHub București 20 iunie, ora 19:30 Asociația Hearth București spectacole de eco-teatru sonor"

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Joi] Sappho Poetry Night @ I-auzi una

15 iunie | 19.00 | I-auzi una

Dacă vrei să-ți afli viitorul, atunci îți zic eu că vei fi joi la un open mic night inedit. Poezia și misticismul merg mână în mână, și nu trebuie să mergi până la Oracolul din Delfi pentru răspunsuri. Mai în glumă sau mai în serios, versurile sunt pentru inimă și ghicitul este pentru curioși.

May be an image of 1 person and text

Intrare liberă.

Mai multe informații aici.

 

[Vineri-Duminică] HÔTEL DES POÈMES – Spectacol în camere de hotel @ Hotel Caro

16-18 iunie | mai multe ore | Hotel Caro

Ascultă, pe lângă că Hôtel des poèmes este o experiență ieșită din comun, care coboară teatrul de pe scenă și îl plasează, fără cortină, într-o serie de spații din Hotelul Caro, poți să vezi (și nu pe gaura cheii) ce făceau personalități marcante ale literaturii, de origine franceză, la ei în cameră. Pentru puțin name dropping: Anaïs Nin, Arthur Rimbaud, sau Jean Cocteau sigur îți spun ceva.

16 iunie – ora 18.00 și ora 20.00
17 iunie – ora 14.00 și ora 16.00
18 iunie – ora 18.00 și ora 20.00

May be an image of text that says "Primăria Capitalei creart. ContruldeCreat Hôtel des poèmes Un spectacol de Iris Spiridon producție TEATRELLI HOTEL G0DO. Club Cu sprijinul: Ghighi Eftimie Cosmina Olariu Ada Lupu Cristian Popa Vlad Udrescu În programul ANUALEI DE ARTĂ ȘI ȘTIINȚĂ n CONNECT GROUPESOCIETEGENERALE BRD"

Intrare liberă pe bază de rezervare aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Sâmbătă] The Fresh in the Garden with VRTW @ Grădina Botanică

17 iunie | 14.00-23.00 | Grădina Botanică

Vinyl, Rum, Tapas & Wine își mută ediția din săptămâna asta în aer liber, într-o sesiune de picnic & music pe chill, cu gusturi bune în materie de mâncare, băutură & live performance. De relaxat și de dansat – după preferințe.

May be an image of text that says "VINY RUM TAPAS THE FRESH IN THE GARDEN WITH VRTW MIHAIL LIVE BAND PERFORMANCE UFE NIPPLE'S DELIGHT BIANCA OANCE Tresh THE GRĂDINA BOTANICĂ 17 IUNIE, 14:00 RdO GUE pepsi. ROCKSTAR ENERGY DRINK APEROL SPRITZ"

Intrare: 40 lei. Îți poți lua biletul de aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Duminică] Proiecție film: Strangers on a Train @ Trei Bețivi Bar

18 iunie | 20.00 | Trei Bețivi Bar

Un pact sângeros cu un străin (eu îți omor ție soția, tu îmi omori mie tatăl. Deal?) face subiectul acestui film de referință în regia lui Alfred Hitchcock, pe care îl poți viziona (cât de) relaxat (se poate, având în vedere plotul), cu ceva rece de băut, la bar, pentru o duminică low-energy, dar antrenantă.

May be pop art of 2 people, train, railway and text

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

 

Lasă un comentariu