Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 13-19.02

De la post-punk, la teatrul bazat pe conspirații true crime, dacă nu te scoate partenerul din oraș săptămâna asta, nu înseamnă că trebuie să stai acasă. Te scoatem noi în oraș.

 

Marți, despre cum ar fi murit Mihaela Runceanu @Apollo 111

14 februarie | 20.00-21.30 | Apollo 111 Teatrul

Pentru iubitorii atât de true crime, cât și de teatru, DISCO ’89 vine cu două spectacole care survolează viața și moartea Mihaelei Runceanu, una dintre cele mai apreciate artiste din România comunistă, fiecare dintre ele fiind inspirat dintr-o teorie conspirativă diferită asupra misterului morții ei.

Preț bilet: 65 lei

Biletele pot fi achiziționate aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Miercurea la Woman in the Dunes @FILM MENU

15 februarie | 18.30 | Cinemateca Eforie

Emblematic pentru filmul arthouse al anilor ’60, „Woman in the Dunes” are ca personaj central un entomolog amator care părăsește Tokyo pentru a studia o specie neclasificată de gândaci din deșert. Dar, rămas peste noapte la coliba unei tinere văduve, ceea ce pare un joc erotic ia o întorsătură tenebroasă.

Preț bilet: 10 lei

Biletele pot fi achiziționate aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului. 

 

Joi la expoziția CE SUNT ALEA SUFERINȚI

16 februarie-18 martie | 18.00 | Piața Amzei 13

Beatrice Arzoiu este acea artistă vizuală pe care ai tot văzut-o repostată pe Instagram, cu acele colaje care îmbină personaje atemporale și madlene ale trecutului, cu acele gânduri de la ora 3 pe care le pierzi prin notițe. Ea expune pentru prima dată în cadrul „CE SUNT ALEA SUFERINȚI”, prin care ne invită să ne privim traumele și să ne reîmpăcăm cu cine suntem.

Intrare liberă.

Mai multe detlaii pe pagina evenimentului.

 

Vineri la COLD LIST @Mao Pub

17 februarie | 21.00 | Mao Pub

Ce e mai potrivit să-ți mai descarci niște nervi și câte o supărare decât un concert post-punk? BATAIEDEJOC și TABULA RASA, în concert la Mao Pub, îți reaprind flama pentru muzica underground vinerea asta.

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Sâmbătă la Zebra Night Show @Tehnic

18 februarie | 22.00 | Tehnic

Pentru că poți să te rupi și pe vizuale și bubuială la fel de bine, pentru sâmbătă avem party-ul Tehnic cu Metafore b2b Dabu, Hysagi, Bobcat și Oxy, pe care, dacă nu-ți place să-ți petreci weekend-urile în casă, sigur i-ai mai văzut la platane și ți-au plăcut.

Preț bilet: 30 lei

Bilete pot fi achiziționate aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Duminică la Călătorie în lumea stampelor Meiji @ARCUB

11 februarie-31 martie | 12.00-22.00 | ARCUB

Până îți strângi bani de excursia aia în Japonia, aruncă un ochi peste 150 de xilogravuri tradiţionale japoneze, dar și picturi pe mătase, chimonouri sau vase de porţelan datând din perioada Meiji. Pentru niște stimuli vizuali ceva mai puțin accesibili.

Preț bilet: 35 lei / 25 lei pentru elevi și studenți

Biletele pot fi achiziționate aici

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Lasă un comentariu