Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 13-19.03

O săptămână în care ne permitem să fim și un pic pretențioși luând la mână concertele de jazz, dar și să ne reamintit cum rupeam gardul arenei dnb pe la 16 ani. Cu câte un teatru, un film, un party sau expoziții de pictură în ulei, această selecție de evenimente e cu de toate.

 

Luni la Masacrul @Unteatru

13 martie | 20.00 | Unteatru

„O comedie cu maniere, fără maniere.” Masacrul este un spectacol care punctează ridicolul din isteriile de familie, atunci când două cupluri se întâlnesc într-un apartament pentru a desface conflictul dintre băieții fiecăruia, soldat cu o bătaie. Adulții deschiși către comunicare și soluții diplomate pic repede în tiparul copilului care bate din picior ca să se facă ca el. „Masacrul” este acel spectacol care ocolește cu tact frica de penibil.

Preț bilet: 80 lei

Biletele pot fi achiziționate aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Marți la „The Ray of live,” expozițe @Ellite Art Gallery

13-31 martie | 13.00 | Ellite Art Gallery

Survolând traiectoria transformării inocenței în timp, Andreea Rus expune „The Ray of life” începând de marți, 13 martie. Atent lucrate în tonuri reci și texturări tenebroase, picturile invită la o meditație nostalgică asupra primilor ani din viața fiecăruia.

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Miercuri la Jazz la Infinit @Teatrul Infinit

15 martie | 19.30 | Teatrul Infinit

Aducând atât nume din România, cât și premiate la „Montreux Jazz Festival” sau apreciate internațional, „Jazz la Infinit” îi invită în concert pe cei din Arya Band, alăturile de un invitat special, pianistul Mariu Vernescu. Pentru o seară de miercuri asumat pretențioasă.

Preț bilet: 60 lei

Biletele pot fi achiziționate aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Joi la „Close” @POINT

16 martie | 20.00-21.45 | POINT

Dacă te-ai cam săturat de același context de multiplex, poți viziona „Close”, câștigătorul Grand Prix la Cannes și nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin, într-un cadru ceva mai atipic. Un film de artă, despre acea pierdere care te face să iei vina pe nemerit asupra ta, despre felul în care pubertatea pune o prietenie bună sub semnul întrebării al bicuriozității sexuale și, în final, despre nevoia de a aparține.

Preț bilet: 35 lei

Biletele pot fi achiziționate aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Vineri la Black Sun Empire @arena dnb

17 martie | 22.00-05.00 | Arenele Romane

Chiar dacă ai crescut și n-ai mai trecut pe la arene de ani de zile sau nu ratezi niciuna, Black Sun Empire s-ar putea să fie un motiv suficient ori să-ți fi luat deja bilet, ori să dai praful de pe gustul pentru dnb pe care-l cam uitasei pe raft în ultima vreme.

Biletele pot fi achiziționate aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Sâmbătă la Bucharest Tekno Unit 047

18 martie | 22.00-05.00 | fabrica

Pentru că acele sâmbete în care vrei neapărat să ieși din casă, ți-am pregătit tekul lui A-mekka, Angel_One și FIT23Hz – Necaz Collective, ca să te ajute să uiți de toate.

Intrare: 30 lei/40 lei după 00.00

Mai multe detalii pe pagina evenimentului

 

De vineri până duminică: Shifting Pictures Film Festival

17-19 martie | 18.00-21.00 | Cinema Muzeul Țăranului

Shifting Picture Film Festival este acea selecție de filme europene autoconștiente și reflexive față de problemele sociale contemporane, pe care le privesc atent din interior. Chit că e vorba de extreme politice sau crizele de identitate care se popularizează tot mai mult, fiecare proiecție este despre cadrul în care trăim și modul în care ne îndepărtează de identitatea autentic personală.

Program complet & bilete pe pagina evenimentului.

 

Foto deschidere articol: infomusic.ro

Lasă un comentariu