Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 13-19.11

Meniul săptămânii, pe scurt: avanpremieră de film românesc, premieră de performance-dans, un open jam session deschis pentru oricine cântă la un instrument și ar vrea să improvizeze, o întâlnire once in a lifetime cu Mariana Mihuț, un spectacol spicy, punk rock britanic și niște Cargo, pentru nostalgici.

[Luni] Avanpremieră WARBOY @ Cinema Elvire Popesco

13 noiembrie | 18.30 | Cinema Elvire Popesco

Nu este numai avanpremieră, ci și o ocazie de a te întâlni cu echipa creativă a lungmetrajului WARBOY, într-o discuție deschisă în urma proiectării filmului. Un coming of age plasat în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, pe teritoriul românesc.

Preț bilet: 20 lei (aici)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Marți] Bodies on the line (de Ioana Marchidan) @ CNDB

14 noiembrie | 19.30 | Centrul Naţional al Dansului Bucureşti

Bodies on the line, un performance de mișcare care atinge teme ardente, de genul ce înseamnă decent, care sunt preocupările generației +20 & condiția artistului (mai ales a artistei) în 2023, se joacă pentru prima oară marți, în cadrul Iridescent. Conceptul și coregrafia sunt semnate de Ioana Marchidan.

May be pop art of map and text

Preț bilet: 50 lei (aici)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Miercuri] Open jam session @ Le Croc

15 noiembrie | 20.00 | Le Croc

Dacă ai o pasiune pentru muzică și știi să cânți la un instrument, ia-ți chitara, saxofonul, trianglul după tine și oprește-te, în drum spre casă, la un open jam session care poate să devină rutina ta de miercuri (întrucât se întâmplă în fiecare săptămână). P.S. se poate participa și fără a fi performer.

May be an image of text

Intrare liberă

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Joi] Dialoguri fără mască cu Mariana Mihuț @ Teatrul Nottara

16 noiembrie | 19.30 | Teatrul Nottara

Mai sunt doar câteva locuri la dialogul care se va derula între actrița Mariana Mihuț și criticul de teatru Monica Andronescu (care moderează această întâlnire mult așteptată). Despre teatru și pentru iubitori de teatru (pentru că cine n-o iubește pe Mariana Mihuț?!). 

May be an image of 1 person

Bilet: 20,52 lei (aici)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Vineri] Lasă-i să moară proști @ Teatrelli

17 noiembrie | 19.00 | Teatrelli

„Articulat ȋn jurul unui interviu marcant cu un regizor rus, devenit refugiat politic ȋn urma declanșării războiului ruso-ucrainian, spectacolul își propune să fie o radiografie a măcinărilor identitare și politice ale generației milenialilor.”

Un spectacol care pare că va mișca ceva în tine și o cale de a-ți începe furtunos weekend-ul. Regia îi aparține Catincăi Drăgănescu.

May be pop art of 2 people and text that says "GLORIE SCINTEIA CĂZUT. PATRIEI DICTATURA VICTORIA AD LASĂ- CANTOA DE A SĂ MOARĂ PROȘTI 0R xC Cu: George Albert Costea, Mara CaruÈaşu, Vladimir Purdel Bogdana Dima, Andrei Raicu Un spectacol de: Catinca Drăgănescu Scenografie: Gabi Albu QAIE VREME SI FURTUN BUNA Muzică sound design: Andrei Raicu Bogdana Dima Lighting design: Andrei Ignat"

Preț bilet: 40 lei (aici)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Sâmbătă] shame (uk) @ Control

18 noiembrie | 20.00 | Control Club

Sâmbătă este despre post punk și despre trupa britanică shame, aflată pentru prima dată în România într-un turneu care promovează noul lor album, Food for Worms. Bad Decisions cântă în deschidere și seara sună bine, de la început până la (cine știe ce) sfârșit.

 

Intrare: 100 lei (aici)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Sâmbătă] Cargo @ Berăria H

19 noiembrie | 17.00 | Beraria H

Un concert Cargo (care nici nu începe atât de târziu încât să-ți dea săptămâna viitoare peste cap) n-are cum să nu sune ca o idee bună, chit că ești rocker convins sau ai micile tale melancolii referitoare la trupă. În plus, stai la masă și bei o bere sau ronțăi ceva – activitate ideală pentru o duminică leneșă și ploioasă cum se promite cea de săptămâna asta. Could be a mood.

Intrare: între 50 și 100 lei (aici)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Foto deschidere: trupa shame 

Lasă un comentariu