Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 17-23.07

Săptămâna asta luăm temperatura ANONIMUL la București, facem maraton Barbie și Oppenheimer în aceeași sală de cinema, mixăm jazz cu Lara Fabian, în aer liber, dar mai dăm și pe la o expoziție de mașini de epocă, o art-terapie sau un party LGBTQ+ friendly. Vezi ce să faci în București, cât plouă la Bonțida și marea intră în suprapreț.

[Toată săptămâna] Expoziție Classic Luxury Cars @Mega Mall

8-23 iulie | 10.00-22.00 | Mega Mall București

Dacă ești persoana care întoarce capul după fiecare barcă de epocă care bagă în viteză prin oraș, s-ar putea să te intereseze expoziția Classic Luxury Cars, acum ai ocazia să le și compari între ele, nu doar să le admiri în deplasare.

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Marți] French-Swing Jazz, bossa nova, blues & more @Grădina Floreasca

18 iulie | 19.30 | Grădina Floreasca

De la La vie en rose și până la Lara Fabian, Apus Acustic îi aduce pe Diana Tudor (voce) și pe Alexandru Burcă (claviaturi) pentru a reanima cele mai răspândite și îndrăgite compoziții de jazz de altă dată, dar și tangoul românesc pe care s-au îndrăgostit sute de cupluri ale anilor ’90. Lasă-te sensibilizat până la hopeless romantic și înapoi de mix-ul de jazz, bossa nova, blues și tango – în aer liber.

Intrare liberă, cu rezervare la 0755 085 967.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Miercuri] Pictură fără miză & Art Terapie @EKA

19 iulie | 18.00-21.00 | Strada Horațiu 28

Dacă parcă ți-au plecat toți prietenii în vacanța sau ai rămas pe dinafara Electric Castle-ului de anul ăsta, ia-ți câteva ore de dat afară fără presiunea formulărilor elegante. EKA organizează „Emoții în culoare”, o sesiune de Art Terapie în care talentul sau mâna lucrată nu joacă niciun rol pe pânză.

Preț bilet: 300 lei – cumpără bilet aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Joi] „TRUE MOTHERS” la Warm-up ANONIMUL XX @Elvire Popesco

20 iulie | 20.00-22.20 | Cinema Elvire Popesco

Fă cunoștință cu selecția Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL prin proiecția „TRUE MOTHERS”, un ping-pong al (in)validării maternității, între o mamă adoptivă care nu duce lipsă de resurse materiale și o mamă tânără, de sânge, îngenunchiată de drama de a-și putea pierde copilul.

Cinema Elvire Popesco aduce în fiecare zi de 20 a fiecărei luni câte un nou titlu din selecția ANONIMUL, până în august.

Preț bilet: 20 lei – cumpără bilet aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Vineri] Barbie x Oppenheimer @Cineplexx

21 iulie | 17.00 | Cineplexx Băneasa / Cineplexx Titan

Dacă ești cu o mâna pe a-ți cumpăra bilet la Barbie și cu cealaltă, la Oppenheimer, Cineplexx vine cu varianta de le vedea pe ambele pe un singur bilet, ca să nu rămâi în ceață cu jumătate din discuțiile de pe social media din următoarea perioadă.

Preț bilet: 50 lei – cumpără bilet aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Vineri] Queer Night, de Pride @Platforma Wolff

21-22 iulie | 22.00-06.00 | Platforma Wolff

Un altfel de a merge la Pride în weekend este să dai pe la Platformă, unde găsești la pupitru dj din scena queer locală și internațională – Szxile, Dj Pendejo și YCS.

Intrare: 35 lei

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Duminică] „MASS”, despre înstrăinare în familie @unteatru

23 iulie | 20.00 | unteatru

O co-producție Teatrul Național „Radu Stanca”, Sibiu și unteatru, „MASS” (r. Andrei și Andreea Grosu) aduce în scenă o masă, patru scaune și două familii, unde fiecare membru caută compensații pentru propria suferință. Descris ca „o elegie pentru cei mai singuri oameni de pe pământ”, spectacolul vorbește despre degrevarea de vinovăție prin arătat mai departe cu degetul, despre abandon și despre acel spațiu în care trădarea doare cel mai tare – familia.

Preț bilet: 66.31 lei – cumpără bilet aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Lasă un comentariu