Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 02-08.10

unde mergem

Săptămâna asta este despre a fi bold și a-ți ieși din zona de confort. Cu caiacul pe lac, în goană după bijuterii extraterestre, cu gândul la dezordinea mondială și cu dansul la un party conștient.

 

[Luni] Bold @ TNB

2 octombrie | 20.30 – 22:00 | Teatrul Național București

Spectacolul Bold este o comedie muzicală chill. Te face să râzi, în timp ce îți ridică și niște semne de întrebare legate de provocările, căutările și luptele interioare ale adolescenților. Prin Bold, relaxați, cu zâmbet și prin cântec, ne apropiem, mai pregătiți și cu compasiune, de adolescenții din viața noastră pe care pretindem că îi cunoaștem.

bold

Preț bilet: 50 lei (achiziționează aici)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Marți] Noua (dez)ordine mondială @ Casa Filipescu-Cesianu

3 octombrie | 18.00 | Calea Victoriei 151

Idei în Agora: „Noua (dez)ordine mondială. O perspectivă istorică”, propune o discuție aprofundată,  la „rădăcină”, despre lume, teorii și ideologii care ne conduc. Despre cum ele ne afectează direct, deși nu știm cu adevărat cum și de unde. Cel care intenționează să ne clarifice aceste aspecte socio-politice este Adrian Pop, istoric și analist al relațiilor internaționale, în dialog cu Sorin Antohi, istoric al ideilor.

unde mergem

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Miercuri] SUP @ pe lac 

4 octombrie | 18.00 – 21.00 | pe lângă București

Poți ieși din ritmul obișnuit al săptămânii cu o aventură pe lac, pe SUP (Stand Up Paddle) sau caiac. Dacă nu ai, Cristina și Andrei te vor ajuta să îți închiriezi, apoi îți vor arăta locurile lor preferate pe care le-au descoperit prin afara Bucureștiului.

sup

Preț tur ghidat: 50 lei (nu include echipamentul)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Joi] Târg de bijuterii @ BNR

5 octombrie | 18.30 – 20.00 | Biblioteca Națională a României

Paradisul bijuteriilor contemporane aduse la un loc, din peste 30 de țări din întreaga lume. Sunt bijuterii deosebite, dar și sculpturi purtabile, în diferite stiluri, de la cele mai extravagante, până la cele mai cuminți. Poți găsi acea piesă de suflet, ieșită din comun, despre care te va întreba mereu lumea, iar tu le vei spune că ai găsit-o la Romanian Jewelry Week.

bijuterii

Preț bilet: 26,79 lei (achiziționează, aici)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Vineri] BEC party in the street @ Interbelic

6 octombrie | 19.00 – 05.00 | Interbelic Cocktail Bar

Ce e special la BEC, pe lângă faptul că e în aer liber, pe strada de lângă Interbelic, este intenția cu care vine: Become Entirely Conscious. Ar vrea să fie mai mult decât o seară de dans și zbucium, ci o ocazie să petreci conștient. Conștient de tine, de celălalt, de conexiunile care se creează, de muzică și ritmul interior.

bec interbelic

Intrare liberă, dacă vei completa aici și ajungi până în 23:00.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Sâmbătă] Cinematic Pop cu Leyah @ Palatul Bragadiru

7 octombrie | 19:00 | Palatul Bragadiru 

Concertul Cinestezia cu Leyah și Symphactory Strings aduce un stil muzical nou în România – cinematic pop. Este vorba despre o simfonie de pian și voce, acompaniate de un cvartet de coarde, tobe și bas, care creează o atmosferă cinematografică, sinestezică. Simțurile și emoțiile se trezesc într-un ritm condus de un altfel de muzică clasică, mai modernă, dar care păstrează din eleganța și finețea specifică.

Pentru Leyah, cel mai emoționant a fost primul concert Cinestezia. Iată de ce, aici.

Preț bilet: 90 lei (achiziționează, aici)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Duminică] Artisan Food Market @ Hanu’ lui Manuc

8 octombrie | 10.00 – 20.00 | Restaurant Hanu’ lui Manuc

Artisan Food Market îți aduce mâncare și băutură bună, cu cel mai bun twist: e artizanală, locală și românească. Adică poți să fii pofticios în timp ce susții producătorii români locali care dau atenție sporită procesului de obținere a mâncării și băuturilor, fără bazaconii, deci mai sănătoase. În plus, au loc degustări și povești despre rețete și tehnici tradiționale de preparare.

artisan food market

Intrare liberă

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Foto deschidere: pagina de facebook Interbelic Cocktail Bar

Lasă un comentariu