Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 18-24.09

Comedie, un pic de jazz, poate niște cântări „pe vechi” și apoi poți să îți pui problema relațiilor conjugale? Sau poate îți sună mai bine să petreci timp în natură și să plantezi niște arbuști. În orice caz, și săptămâna aceasta ai destule motive să ieși din casă.

 

[Luni] Breaking Views @ The Fool

18 septembrie | 20.00 | The Fool

The Fool are o serie pe YouTube care se numește Breaking Views. Practic, se adună 5 comedianți și iau la mișto știrile din ultimul timp. Astăzi, filmează un episod Breaking Views @The Fool și poți să faci parte din public, deci să râzi pe fundal la showul lor live. Invitat special: Cîrje.

The Fool

Intrare liberă, pe bază de rezervare.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Marți] Jazz Tribute – Duke Ellington @ The Pub

19 septembrie | 20.00 | The Pub Universității

Ellingtonia este un concert de jazz (by Jazz Club Emil Bizga), adus tribut marelui compozitor și pianist american al anilor `90, Duke Ellington. Ellington a adus multe inovații în jazz, precum jungle-style și a fost primul care a folosit vocea umană ca pe un instrument – cântatul notelor fără cuvinte. Tot el spune că „jazzul este ca un bărbat cu care nu ai vrea să îți asociezi fiica”. Dar nu a spus că nu te poți asocia pe tine cu Ellingtonia.

Preț bilet: 75 lei (achiziționează aici)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Miercuri] Căsătorie în Balcani @ Rezidența9

20 septembrie | 20.00 – 21.00 | Rezidența9

Caravana ECHO III: For Memory`s Sake aduce laolaltă creațiile a 24 de artiști din zona Balcanilor, care au ca subiect comun: dragostea și practicile căsătoriei din Balcani. Poezii, video-poeme, o piesă de teatru și muzică originală din România, Bulgaria, Grecia și Albania, pot fi văzute la Rezidența Scena9, în grădina din spate. Caravana se oprește în București, miercurea aceasta, dar până pe 30 septembrie ea va călători prin cele 4 țări.

Balcani

Intrare liberă, pe bază de înscriere.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Joi] Teatru anti-abuz @ Replika

21 septembrie | 19.00 – 20.00 | Centrul de Teatru Educațional Replika

În medie, în fiecare oră o femeie sună la 112 pentru a raporta o faptă de agresiune domestică. Spectacolul ReStart, în regia Ozanei Nicolau, aduce la lumina rampei poveștile învingătoarelor în lupta cu violența domestică, cât și ce înseamnă procesul de vindecare. Echipa proiectului a documentat fenomenul combaterii violenței de gen prin realizarea unor interviuri cu femei care au reușit să scape abuzului și cu specialiști din domeniu (polițiști, psihologi, avocați, asistenți sociali).

Înțelegem mecanismele care fac dificilă ieșirea dintr-o relație toxică?

ReStart

Intrare liberă, pe bază de rezervare (artrev.ro@gmail.com)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Vineri] Zaiafet cu Trei Parale @ Grădina Sticlarilor

22 septembrie | 19.30 – 22.00 | Grădina Sticlarilor

Nu este ceea ce asculți de obicei, dar poate fi ceea ce te binedispune într-o altfel de vineri seară. Tu fiind prietenul altfel, care apreciază cântările „pe vechi”. Zaiafet cu Trei Parale te conving că și cobza are groove, dar și daireaua are beat (dairea = instrument muzical popular oriental de percuție, asemănător cu tamburina).

„Grupul actualizează vechi cântări de cârciumă, muzici de parfum oriental și cântări pastorale demodate”.

Preț bilet: 50 lei

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Sâmbătă] Sol Fest @ Buruiană 

23 septembrie | 9.00 – 23.00 | Buruiană

La Sol Fest e vorba de susținere reciprocă – solul te susține pe tine, susține-l și tu pe el, pentru că de ceva vreme, are probleme. Plantezi, te conectezi cu pământul și natura, înțelegi cum poți să ajuți la regenerarea solului și mai ales de ce e nevoie de asta. Prin programul evenimentului găsești: Mitul vieții tale e în Pământ sau Cerc de cântec și dans la foc.

PS: Sol Fest se desfășoară puțin în afara Bucureștiului, deci e perfect dacă vrei să mergi într-o mică excursie.

Sol Fest

Intrare liberă, pe bază de înscriere  

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Duminică] Garage Sale @ Nod Makerspace 

24 septembrie | 11.00 | Nod Makerspace

DezNod – Garage Sale îți aduce piese vestimentare sustenabile, unice și la prețuri mici. De la haine, la obiecte random, poți găsi ceva pe gustul tău. În plus, cotrobăiala printre umerașe are loc pe malul Dâmboviței, deci poate o vei face mai inspirat.

second hand

Intrare liberă

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Foto deschidere: Grădina Sticlarilor

Lasă un comentariu