Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 24-30.10.22

Între 24 și 30 octombrie, Happ.ro revine cu recomandările săptămânale de evenimente, de data asta de la nopți de board game-uri mai între prieteni, până la drujbele de Halloween. Lasă-ne pe noi să ne întrebăm „Unde se merge în seara asta?” și vezi ce am aflat. 

Marți la ultima zi de LUKEWARM, instalație despre a fi pe muchie

19-25 octombrie | 19.00-21.00 | Suprainfinit Gallery

Instalația Lukewarm, realizată de mono mihai, despre cum se simte să fii la granița între două spații, între două titluri, sau e atunci când nu ești pregătit să treci un prag cu ambele picioare.

Artistul pornește de la un gard salvat din grădina bunicii sale, pe care îl revalorizează în cadrul unui vernisaj multimedia despre ceva prea familiar ca să nu poată ajunge la tine. Un pic punk, un pic resemnat și introspect, cu o reconstrucție a scenei „eating a hamburger” (1982) a lui Andy Warhol, dar mai ales la granița între muncă ”de șantier” și calcule estetice.

Eveniment cu intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Tot marți, la un board game night

în fiecare marți | de la 19.00 | Le Croc

Dacă o seară de board game-uri cu o mână de prieteni e o plăcere vinovată pentru tine, dar nu ești chiar atât de into it încât să ții o colecție acasă, Le Croc organizează în fiecare marți câte un game night. Pune pe masă cele mai imersive board game-uri, dacă nu vrei să vii cu ele de acasă, și-ți asigură un spațiu de desfășurare unde berea e rece și mâncarea e caldă.

Plătești doar consumația.

Rezervări la numărul de contact Le Croc: 0765 483 680.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Retro Miercuri x Golden Oldies în Sufragerie

în fiecare miercuri | de la 18.00 | Cinemateca Eforie

Gspot restobar are obiceiul să-ți hrănească, miercuri de miercuri, nostalgia cu muzică retro, ritmuri dansante și, cu ocazia asta, băutură la jumătate de preț, să te pui mai ușor în mișcare. Dacă tânjești după party-uri ca Step-Up sau Nostalgia, dar nici n-ai lăsa de la tine până la a merge în Kultur, camera retro, Golden Oldies în Sufragerie este exact ce-ți lipsea.

Acces: 20 lei, la intrare.

Pentru siguranță, poți face o rezervare telefonică la 0770 776 777.

Dar ai mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Joia la Arhiva Activă, cu ”Bing Bang”, o comedie muzicală politică din perioada interbelică

27 octombrie | 19.00 | Cinemateca Eforie

Realizată de doi populari comedieni (Nicolae Stroe și Vasile Vasilache) ai perioadei, „Bing Bang” este comedia muzicală politică proiectată în cadrul programului CINE-VARIETĂȚI ’30 al Arhivei Active.

Cu o mare rezonanță în presa interbelică, filmul face haz de necaz din realitățile sociale crude ale perioadei, într-un fel care își păstrează candoarea, dar și amprenta a tot ce a consacrat cuplul comic Nicolae Stroe și Vasile Vasilache. Vino să vezi la ce râdeau oamenii în epocă și spune-ne dacă e mai picant, mai tacky sau mai timid decât Micutzu.

Preț bilet: 10 lei. 

Biletele se pot achiziționa aici.

Mai multe detalii despre proiecție și context pe pagina evenimentului.

Vineri la EnKore : Hard Rave Halloween

28 octombrie | de la 21.00 | B52 Club

Fie că vorbim de un MANELLOWEEEN cinstit, bubuială de Molotov sau hard tek de acest Halloween, Facebook This Week este mainly despre ce muzică electronică se bagă (și unde) cu ocazia asta. Happ.ro propune hard tek în B52: dacă tot ne costumăm, să avem și cum să ne haosăm.

Acces: 30 lei, la intrare.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Sâmbăta la Bucureștiul Bântuit 4

29 octombrie | 20.00 | Parcul Ion Ic Bratianu

Pentru a patra oară în București, Questo lansează un nou traseu de clădiri sau conacuri abandonate și cotloane nefrecventate ale orașului, pe care le descoperi printr-un fel de combinație între un escape room în aer liber, un treasure hunt și un puzzle solving de explorare a unor spații cu o istorie tenebroasă în spate.

Accesul este gratuit, dar vei avea nevoie de aplicația Questo, pe care o poți descărca de aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Tot sâmbătă, la Lightless Halloween Party

29 octombrie | de la 22.00 | CoOperativa

Pentru că asta e oferta weekend-ului, sâmbătă propunem încă un party cu tematică de Halloween, de dată asta de dnb și dubstep. Cu mențiunea că, dacă te-ai sinchisit să te costumezi sau machiezi în tematica evenimentului, ai parte de o reducere de 20 lei la intrare. Vezi dacă drujbele îți fac mai tare cu ochiul.

Acces: 30 lei, la intrare.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Duminica de gastro neo-românesc la Restaurant Soro Lume

30 octombrie | 15.00 | Restaurant Soro Lume, str. Fluierului 33 (zona Iancului)

Pentru gurmanzi, Corina Dima de la blogul De Corina organizează duminica asta un eveniment care te va purta prin meniul neo-românesc Soro Lume. Bucătarul Mihai Toader va găti la foc deschis 4 feluri de mâncare cu ingrediente locale, de sezon, în cuptoare tradiționale. Dacă vrei să te răsfeți și să vorbești despre mâncăruri de specialitate sau vinuri românești mai aparte, Soro Lume e deschis pentru tine.

În parteneriat cu Carassia – Carastelec Sparkling Winery

Preț: 240 lei/persoană (include 4 feluri de mâncare și un spumant)

Rezervările se fac prin plata în avans a meniului. Pentru rezervări: 0771.737.944 sau mail la salut@de-corina.ro.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Lasă un comentariu