Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 27.02-03.03

Săptămâna asta, revizităm ziua de ieri, prin spectacole de dans și filme care privesc înapoi în ruptura de cineva drag, în izolare sau înspre clasice uitate. Dar ca să nu ne luăm prea tare în serios, mai lansăm și câte o invitație la manele pop sau minimala aia care îți face poftă de after.

 

Luni la „A fost odată în tinerețe” @Cinema Elvire Popesco

27 februarie | 20-30-22.30 | Cinema Elvire Popesco

Având drept combustibil moartea abruptă a celui mai bun prieten, Ivan Ramljak recompune relația lor din materialele foto-video pe care le-a lăsat în urmă. Survolând cultura alternativă a croaților 90-iști, „A fost odată în tinerețe” străbate pierderea, rămânând conștient de umbrele naționalismului, ale războiului și ale căderii economice specifice contextului sociopolitic.

Preț bilet: 15 lei

Biletele se pot achiziționa aici

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Vernisaj Keyserling & Keyserling @Galateca

28 februarie-12 martie | 19.00 | Galateca

Expoziția Galateca dă curs dialogului vizual mamă-fiică, respectiv pictorița Rodica von Keyserling și sculptorița Sorina von Keyserling. Între natura moartă, văzută prin lentila unei feminități aproape ambientale, și sculptura unor portrete ale emoțiilor ascunse, asocierea celor două medii de expresie scoate în față chiar micile preluări dintre două femei, împreună de când se știu.

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Miercuri la moving [m]others @ARCUB

1 martie, 8 martie | 18.30-21.30 | ARCUB

O instalație performativă despre forța emoțională din vulnerabilitatea femeii, fie ea o mamă stângace, o iubită care știe când să-ți facă jocul sau o sora care îți întinde mereu o mână. Asta celebrează CNDB printr-o coregrafie centrată pe acea latură a femeii care nu oferă nicio secundă cu inima îndoită.

Preț bilet: 40 lei / 25 lei cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari

Biletele se pot achiziționa aici

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Joi la Funky Misfits @Seria Deconectat #218

2 martie | 20.00 | Uzina Coffee

Funky Misfits adaugă la underground-ul românesc acel funky lo-fi jazz care să te prindă în mișcare, de data asta în cadrul extrem de cozy al Uzinei Coffee. Este vorba de acea muzică live care intră bine și în fundalul unei șuete la un pahar de prosecco, dar și în plină experimentare cu acel sound atât de specific, încât nu dai de el la recomandări.

Preț bilet: 40 lei

Biletele se pot achiziționa aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Vinerea minimalelor @UVAR NIGHT OUT 

3 martie | 22.00 | Tehnic

Dacă nu ești la prima ta minimală, ALEXIS CABRERA live și NU ZAU b2b SEPP deja sună și promițător, dar și ca un party care nu poate fi decât în Tehnic.

Preț bilet: 50 lei

Biletele se pot achiziționa aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Sâmbătă la Manele Pop @Manasia 

4 martie | 22.00 | Manasia Hub

Cu DJ Mitroi și DJ Raj, Manasia aduce împreună, printr-un party al manelelor pop, atât ascultătorii de manele încă se ascund după modul ironic, cât și versații stilului pentru care întâlnirea cu pop-ul e ruptura de ritm necesară, dar nu extremă, a tot ce știu că se ascultă doar pe repeat.

Acces: 20 lei

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Duminică la „Only Lovers Left Alive” @Trei Bețivi Bar

5 martie | 20.00 | Trei Bețivi Bar

Adam compune o muzica care plânge clasice uitate, într-un constant dialog, în care deja s-a vorbit deja tot și încă puțin, cu partenera lui de secole, Eva. „Only Lovers Left Alive” este un film de stare, în care vampirii sunt mai puțin o fantezie violentă și mai mult un cuplu condamnat la o repetiție pe alocuri poetică, dar mai ales incapacitantă. Proiecția are loc duminică, la Trei Bețivi Bar.

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Lasă un comentariu