Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 27.03-02.04

Săptămâna asta e despre expoziții care se despart de realism, despre greutățile artiștilor consacrați revizitate prin film și, mai ales, despre deschiderea ONE WORLD ROMANIA și lansarea unui nou album de hip-hop românesc care se plasează în opoziție cu flexul specific trapului recent. 

 

Toată săptămâna @ECLECTIC ABSTRACT

11-31 martie | 10.00-22.00 | AM. Social Space

Expoziția lui Florentin Logigan este una a picturii abstracte, a culorillor vibrante și a compozițiilor dinamice. Pornind de la simțirea care se ascunde în abstract, în gestul de a nu delimita prin forme și structuri familiare, artistul pornește într-o căutare a energiei vitale, exprimată așa cum doar individual o înțelege.

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Marți la Cercetare pentru mâine @Rezidența9

28 martie-20 aprilie | 16.00-20.00 | Rezidența9

Pornind de la o serie de structuri documentaristice, expoziția „Cercetare pentru mâine. Videodiorame” navighează spațiul dintre moștenirea colectivă și prezervarea ei în prezent. De la fragmente din televiziunea iraniană, la râuri între timp secate sau animațiile utilitare de pregătire în caz de război nuclear, instalațiile video reamintesc de responsabilitatea colectivă de a gândi pentru mâine, într-un contemporan mânat de invidualism.

Intrare liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Miercuri la ESCAPISM @Cuibul Artiștilor

29 martie | 19.00-20.00 | Cuibul Artiștilor

„ESCAPISM” nu este gândit ca un spectacol de teatru împărțit pe acte sau discursuri pretențioase. La un pahar de vin din partea casei, spectacolul te întâmpină cu acei stimuli vizuali care nu cer să fie interpretați, ci resimtiți așa cum vin.

Intrare pe bază de rezervare. Rezervările pot fi făcute aici

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Joi la „Loving Vincent” @POINT

30 martie | 20.00-21.45 | POINT

Un film despre viața și moartea lui Vincent Van Gogh, în egală măsură construit pe baza testimonialelor apropiaților, dar și pe maza unor animații pornind de la picturile și personajele celebre pe care le-a lăsat în urmă.

Preț bilet: 30 lei

Biletele pot fi achiziționate aici

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Vineri la „All the Beauty and the Bloodshed” @ONE WORLD ROMANIA

31 martie | 20.00 | Cinema Elvire Popesco

Festivalul de film documentar OWR deschide ediția din acest an cu „All the Beauty and the Bloodshed,” un lungmetraj despre răspândirea bolilor cu transmitere sexuală în lumea artei, pornind de la epidemia de SIDA din New York-ul optzecist, văzută prin lentila artistei Nan Goldin. Despre intersecțiile dintre intim și politic, într-un univers prin care banii se spală și sănătatea e tot mai precară.

Preț bilet: 20 lei

Biletele se pot achiziționa aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Sâmbătă la concert Phunk B @ONE CLUB

1 aprilie | 20.00-02.00 | ONE CLUB

Dacă hip-hop-ul românesc încă ți-e drag sau ai ascultat toate Tessellatele, lansarea albumului „MARFĂ DE PREȚ,” în care Phunk B nu se dă pe trap, dar nu se jenează să comenteze valorile pe care le propune pe stradă, atunci concertul de sâmbătă s-ar putea să te intereseze.

Preț bilet: 50 lei PRESALE / 70 lei la intrare

Biletele se pot achiziționa aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Duminică la Risipire @unteatru

2 aprilie | 20.00 | Unteatru

„Risipire” e un spectacol care contemplează alterarea memoriei în fața unei boli degenerative. Pornind de la cercetări contemporane despre derapajele creierului și despre memorie, textul pătrunde în acele câteva subiecte care capătă cea mai mare rezonanță pe patul de spital.

Preț bilet: 55.36 lei

Biletele se pot achiziționa aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Lasă un comentariu