Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 29.05-04.06

Fură startul la vară în această săptămână, cu un program plin, divers, numai bun să îți faci amintiri și cu prietenii serial party-goers, și cu cei pe care abia reușești să-i scoți din casă. 

[Luni] Fiți cei mai deștepți de la Quiz Night @ Katz GastroLab

29 mai | 20.00 | Katz GastroLab

Mansardă & cultură generală, pentru o seară de luni chill, care să-ți antreneze mintea la un pahar de ceva. Dacă ești competitiv/ă și știi că te duce capul, ia-ți cei mai isteți prieteni și câștigați-vă cele 15 minute de recunoaștere.

May be an image of text that says "A T z GAS ROLAB HOST MIHAI ALEX ANDRU ILIOAIA &FRIENDS QUIZ NIGHT EVEN ARTS W W 07:00PM D T:08:00PM IN FIECARE LUNI PREMII SPECIALE PENTRU PRIMELE 3 ECHIPE INSCRIERI LA 0762.733.224 STRADA POIANA NARCISELOR"

Intrare liberă

Înscrieri la 0762.733.224

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Marți] un before-party de la ARTmania Festival @ The Pub

30 mai | 19.00 | The Pub – Universitatii

Scutură-te de rutină în penultima zi de primăvară de anul ăsta cu concertul celor de la RoadkillSoda. Rock? Hard. Volumul? La maxim. Și dacă te gândeai să mergi la ARTmania, aici e locul perfect să-ți iei bilet la un preț mai bun sau – de ce nu? – să câștigi o invitație.

Bilet: 50 lei de aici

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Miercuri] Dry Cleaning, niște post-punk & spoken word din UK @ Control Club

31 mai | 20.00 | Control Club

Pentru consumatorii de punk care acum își duc paltonul la curățătorie, sunt o idee mai adulți și au schimbat teenage angstul în vertigo existențialist, Dry Cleaning e o experiență voluntară deadpan, cu un suflu care poate să-ți sune familiar dacă ești un adult tânăr (??) care a obosit de atâta tumult urban.

Bilet: 100 lei de aici

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Joi] este în drag la Drag Queen GYSTO @ GYST

1 iunie | 20.00 | GYST

DJ Madame 8 pune muzica, iar Vergine Santa Frida & Nefertiddy Heaven fac slay-ul într-un performance care se promite a fi Glam-ul Însuși. P.S. Biletul include un pahar de vin sau o bere, ca să nu stai pe sec.

May be a graphic of 3 people and text

Bilet: 40 lei de aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[1-5 iunie] LYNX Festival @ Brașov

1-5 iunie | de după-amiază până seara | Cinema Astra

Dacă weekendul ăsta prelungit vrei să fie despre filme, fotografie & natură, fii prima sau primul la prima ediție a LYNX Festival. Invitați speciali internaționali, expoziții de fotografie, filme documentare, activități pentru cei mici & celebrarea mediului înconjurător într-un city break la Brașov.

May be an image of snow leopard, big cat and text

Mai multe detalii & programul complet aici.

  

[Vineri] începe Bucharest Bonsai Show 2023 @ Grădina Botanică

2-4 iunie | 10.00-18.00 | Grădina Botanică

Pe lângă restul Grădinii Botanice, în acest weekend ai de vizitat o impresionantă colecție de bonsai, în Clădirea administrativă. Înfloriți, cu ace, de dimensiuni și culori variate, dacă ești a flower person, sau dacă vrei să respiri puțin mai curat pentru câteva ore în natură, e de neratat.

May be a doodle of tree and text that says "BUCHAREST BONSAI SHOW 2023 "Dimitrie Brandza" Botanical Gardens University Bucharest Bucharest, Romania"

Intrarea în expoziție este gratuită, dar accesul în Grădina Botanică se face pe bază de bilet.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

[Sâmbătă] ieșim, dar ieșim din centru @ G 8 Gardens

3 iunie | 16.00 | G 8 Gardens

Dacă te-ai plictisit de aceleași rooftopuri, grădini și de aceeași aglomerație, poți să ți-o arzi un pic mai în cartier și să fii Grozav în Grozăvești (chiar dacă stai în altă zonă). Vibe bun, muzică mixată de DJ Andrei Shaguna și iarbă verde, că suntem practic în Parcul Grozăvești.

May be an image of 4 people and lighting

Intrare: 25 lei la intrare.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Lasă un comentariu